«Σπαρτιάτες»: Συνεχίζονται οι ακροδεξιές «κωλοτούμπες» - Δήλωση στήριξης των 11 βουλευτών στον Βασίλη Στίγκα

 
spartiates-VOULI

Ενημερώθηκε: 05/09/23 - 17:32

Εκτενή δήλωση στήριξης προς τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα έκαναν πριν από λίγο οι βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες», τονίζοντας πως είναι υπέρ του... «πατριωτικού εθνικισμού».

«Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Σπαρτιατών, έχοντας επίγνωση της ευθύνης προς του ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα, δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του κόμματος», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην δήλωσή τους οι 11 βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.

«Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του ελληνικού πατριωτικού εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας. Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματά μας σε άνομες πράξεις και τακτικές. Προχωράμε ενώ μένουμε στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με την βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευσης. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν», σημειώνουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος δεν θα επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για «προσωπικούς λόγους», παρά το γεγονός ότι, όπως λέει, λύθηκαν τα προβλήματα.

Εντωμεταξύ, σε προσπάθεια να συμμαζέψει όσα είπε περί «μαφίας» και «Δον Κορλεόνε» έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» κατέθεσε σήμερα επί τρεις ώρες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και αναμένεται να καταθέσει και τις επόμενες ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ