Στη Αεροπορική Βάση Ελευσίνας ο Τσίπρας-Παραδέχτηκε την έλλειψη εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης (PHOTOS)

 
Στη Αεροπορική Βάση Ελευσίνας ο Τσίπρας-Παραδέχτηκε την έλλειψη εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενημερώθηκε: 17/06/16 - 17:10

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και του ελληνικού λαού μετέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, που σταθμεύει στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

«Στα πρόσωπά σας βλέπω τους ανώνυμους ήρωες, που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις για να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εκ μέρους του ελληνικού λαού, της ελληνικής Πολιτείας, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τον θαυμασμό του ελληνικού λαού στις δυνάμεις ενάεριας πυρόσβεσης, που με κίνδυνο της ζωής τους αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια τη λαίλαπα των πυρκαγιών. «Η ετοιμότητά σας στην κατάσβεση των πυρκαγιών είναι το κρίσιμο σημείο στον ακήρυχτο πόλεμο με τα στοιχεία της φύσης», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των 30 πυροσβεστικών αεροσκαφών, παραδεχόμενος ότι υπάρχουν ελλείψεις σε υλικά μέσα καθώς η κριση έχει πλήξει όλους τους τομείς και τόνισε ότι θα καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχετικά Θέματα:

Τσίπρας: “Ώριμες οι συνθήκες για αλλαγές μετά από τόσα χρόνια μνημονίων”