Στη γραμμή Σαμαρά η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για την παραπομπή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

 
Στη γραμμή Σαμαρά η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για την παραπομπή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 13/08/16 - 14:21

Ακολουθώντας πιστά τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αποφεύγει ξεκάθαρα να πάρει θέση στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και του Α. Γεωργίου με το φουσκωμένο έλλειμμα.

Προσέξτε πως απαντά για το αν έπρεπε η ΝΔ να είχε συγκροτήσει Εξεταστική όταν ήταν στην κυβέρνηση: «Η διάκριση των εξουσιών επιβάλλει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να σεβαστούμε τις αποφάσεις της. Ο καθένας στη συνέχεια μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτές».

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ασκεί, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real news» η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου εκφράζοντας, ταυτόχρονα την άποψη ότι στις επικείμενες εκλογές η ΝΔ θα επιδιώξει την αυτοδυναμία.

Ερωτώμενη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου δηλώνει: «Οι αδιέξοδες πολιτικές του κ. Τσίπρα, η ιδεοληψία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η φοροεπιδρομή σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις έχουν οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε αδιέξοδο και τους πολίτες σε απόγνωση. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την προσωπική πολιτική του επιβίωση. Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η απόδραση Τσίπρα δεν αποκλείεται».

Αναφορικά με την τυχόν σύμπραξη της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και το ενδεχόμενο να προστεθούν στις λίστες της ΝΔ και πολιτικά πρόσωπα από άλλους πολιτικούς χώρους η βουλευτής της ΝΔ λέει: «Η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία στις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι όποιες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα πρέπει να γίνουν μετεκλογικά και στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων. Προσωπικά θεωρώ ότι προβεβλημένα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις λίστες της ΝΔ».

Για την ανάγκη διεύρυνσης της ΝΔ προς το κέντρο, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου υπογραμμίζει: «Η ΝΔ χρειάζεται με δυνατή και στεντόρια πολιτική φωνή να υπερασπιστεί έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες της και να απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όσους τις ασπάζονται και είναι διατεθειμένοι να της υπηρετήσουν. Την ώρα που το λεγόμενο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς καταρρέει, η ΝΔ θα πρέπει να αφήσει πίσω της το ενοχικό σύνδρομο της Δεξιάς».

Τέλος, κληθείσα να σχολιάσει τα περί «φλερτ Τσίπρα- Λεβέντη» λέει: «Δεν ξέρω αν το φλέρτ Τσίπρα-Λεβέντη θα οδηγήσει σε "πολιτικό γάμο". Πάντως, Τσίπρας και Λεβέντης έχουν κοινή ερωμένη, την "εξουσία" και τα "χαριεντίσματα" στα οποία επιδίδονται δεν έχουν σχέση ούτε με πολιτικές ούτε με ψηφοφόρους τους».

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Τσίπρας και Λεβέντης έχουν κοινή ερωμένη την εξουσία!

Σχετικά θέματα: