Συγκέντρωση Σαμαρά, μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ

Συγκέντρωση Σαμαρά, μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ
Ενημερώθηκε: 29/11/19 - 23:16

Συγκέντρωση στη καφετέρια «Just cafe» δίπλα στα παλιά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, έκανε ο Αντώνης Σαμαράς λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ.

Περίπου 150 πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, στελέχη τα περισσότερα -αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν ήταν βουλευτής- συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν, όπως είπαν, τα 10 χρόνια από τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ήταν σαν σήμερα το 2009.

Στην επέτειο από την πρώτη ανοιχτή εκλογή προέδρου από τη βάση αναφέρθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τα στελέχη που παρευρέθηκαν ήταν, μεταξύ άλλων, οι: Γιώργος Λουλουδάκης, Κώστας Τσιμάρας, Θανάσης Σκορδάς, Μανώλης Αγγελάκας, Κώστας Κόλιας, Σπύρος Τσιδήμας, Μπαμπης Καραθάνος, Διονύσης Καραχάλιος, Δημήτρης Κούκης, Νώντας Λεκέας, Νίκος Κουκουλάρης, Κώστας Κλοκοτάρας, Α. Βιτωράτος, Λ. Κατσαρός, Σ. Παπασταυρόπουλος, Σ. Πολίτης, Σ. Παπαγεωργίου, Α. Τσορώνης, κ.α.