ΑΕΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Εξελίξεις στα μεταγραφικά
Ενημερώθηκε: 12/07/18 - 14:47

Είναι ολοφάνερο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει πάει πολύ πίσω, αλλά εκτιμάται, πως τα επόμενα 24ωρα θα προκύψουν νεότερα, πάνω στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν αποφασίσει ότι τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθεό το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». H AEK κοιτάζει σε τρία μέτωπα. Αυτό του χαφ, του εξτρέμ και του φορ, για να κλείσει «τρύπες» και να προχωρήσει με ηρεμία τον μεταγραφικό της σχεδιασμό στη συνέχεια.

Μέσα στη βδομάδα, υπήρχαν επαφές του Μαρίνου Ουζουνίδη, που βρίσκεται στο Κίελτσε, μαζί με την ομάδα και των ανθρώπων του συλλόγου που «τρέχουν» τον προγραμματισμό από την Αθήνα. Ο τεχνικός της Ένωσης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τουλάχιστον δύο περιπτώσεις σε κάθε θέση και αναμένεται να ανεβάσει στροφές η πρωταθλήτρια Ελλάδας, έχοντας με αυτόν τον τρόπο και μια εναλλακτική.

Έτσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διήμερο να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις για τουλάχιστον μια υπόθεση, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά σε ποια θέση θα ενισχυθεί άμεσα η ΑΕΚ.