ΑΕΚ: Κρίνεται των Λιβάγια-Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Κρίνεται των Λιβάγια-Ολιβέιρα
Ενημερώθηκε: 16/01/21 - 15:08

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην ΑΕΚ όσον αφορά τις υποθέσεις του Νέλσον Ολιβέιρα και του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει αναλάβει τις επαφές με τις πλευρές του Πορτογάλου και του Κροάτη επιθετικού, ώστε να κλείσουν οριστικά με κάθε τρόπο τα θέματα και να γνωρίζει ο σύλλογος πως θα κινηθεί.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, μπορεί οι δύο παίκτες να επιθυμούν παραμείνουν στην «Ένωση», η οποία όμως δεν δείχνει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα θα ήθελε 1 εκατ. ευρώ ετησίως, όμως με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτό. Ο Λιβάγια, με τη σειρά του, αξιώνει 1,3 εκατ. ευρώ, η τελευταία προσφορά του «Δικεφάλου» έφτανε το 1 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια.

Με αυτά τα δεδομένα, δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία με τους δύο παίκτες και ίσως να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή τους άμεσα ή το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται, όμως, να σημειωθεί ανατροπή σε μία ή και στις δύο υποθέσεις, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.