ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Επαναλαμβάνεται ο αγώνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Επαναλαμβάνεται ο αγώνας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 11/12/20 - 17:25

Από την… αρχή η αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Basket League! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με τον Αθλητική Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να την κάνει εν μέρει δεκτή και να αποφασίζει την ολική επανάληψή του.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Ένωση είχε επικρατήσει 85-84. Όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε διπλή ένσταση μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο πρώτος λόγος της ένστασης ήταν πως η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως έγινε φάουλ του Νίκου Ζήση στο τρίποντο του Ζερμέιν Λοβ, στα 2’’ πριν τη λήξη, ενώ ο δεύτερος για το γεγονός πως οι διαιτητές δεν είδαν το instant replay, προκειμένου να ορίσουν ακριβώς τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα.

Δείτε ξανά τη φάση:

 

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) - ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020».