Απίστευτο φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος-Αναβάλλεται το ματς!

Δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, το υπουργείο Αθλητισμού με απόφασή του ανέβαλλε τον αγώνα!
Ενημερώθηκε: 05/05/17 - 00:36

Απίστευτο! Μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Όλα αυτά σύμφωνα με το sdna,gr συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΓΑ κι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο της διεξαγωγής του αγώνα.

Διαφαίνεται για πολλοστή φορά η τραγική ανοργανωσιά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.

Φυσικά πρόκειται για ένα ιστορικό φιάσκο, το οποίο βαραίνει την ΕΠΟ και πλέον μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Την ίδια στιγμή βέβαια που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι να ριχτούν στη... μάχη και πολύς κόσμος είχε κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψει από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχοντας αφήσει τις δουλειές του για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι.

Αναμένουμε απαντήσεις σε αυτό το μελανό σημείο του αθλητισμού.

Προς το παρόν, η ανακοίνωση που αναμένεται από τη ΓΓΑ θα αναφέρει πως ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό δεν θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, αλλά σε νέα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει.Η ζημιά έγινε για ακόμα μια φορά.