Το απόλυτο βίντεο αφιέρωμα στον Κομπι Μπράιαντ

Το απόλυτο βίντεο αφιέρωμα στον Κομπι Μπράιαντ
Ενημερώθηκε: 23/08/18 - 21:01

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σουπερ σταρ που εμφανίστηκαν ποτέ στον μαγικό κόσμο του NBA. Ο Κόμπι Μπράιαντ έγινε σήμερα 40 ετών και το NBA αποφάσισε να του ευχηθεί με το καλύτερο βίντεο που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

Με αφορμή τα 40ά του γενέθλια του «Black Mamba», δημιουργήθηκε ένα 20λεπτο αφιέρωμα στο οποίο παρουσιάζεται όλη η καριέρα του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ. Μια καριέρα που τον βρήκε από την αρχή μέχρι το τέλος στους «Λιμναθρώπους» του Los Angeles γράφοντας χρυσή ιστορία.

Ουδείς μπορεί να ξεχάσει την αλησμόνητη βραδιά απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς όπου σημείωσε 82 πόντους. Σε 1346 αγώνες με την φανέλα των Los Angeles Lakers ο Κόμπε Μπράιαντ κατάφερε να σημειώσει 33.643 πόντους, να γίνει All-Star 18 φορές, να ψηφιστεί ως Rookie της Χρονιάς 1996-97, να είναι 12 φορές μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας, 15 φορές βρέθηκε στην καλύτερη 5αδα του NBA, 2 φορές ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της χρονιάς, 4 φορές ψηφίστηκε ως MVP, ενώ 2 φορές MVP των τελικών. Όλα αυτά μαζί ντύνουν την πλούσια τροπαιοθήκη του με 5 δαχτυλίδια πρωταθλητή του NBA.

Ένας ασύλληπτος μύθος…