Βασιλειάδης: «Δεν θα γίνουμε Κολομβία»

Βασιλειάδης: «Δεν θα γίνουμε Κολομβία»
Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 15:06

Αισιόδοξος πως θα βρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους διαιτητές.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει γόνιμο έδαφος να δοθεί λύση. Δόθηκαν κάποιες αποσαφηνίσεις για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για την κατάσταση που επικρατεί. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρχαν. Είμαστε σε ένα καλό σημείο. Διατρανώσαμε ως πολιτεία την εμπιστοσύνη μας στην ΚΕΔ και τον κύριο Περέιρα. Έχουμε ένα πιο υγιές πλαίσιο στον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας πλέον.

Είναι το πανηγύρι του τρελού αυτό που συμβαίνει. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι από τις ΠΑΕ, να σταματήσει αυτή η αρρώστια κάθε Κυριακή. Υπάρχει ένα θέμα με τον Τύπο και τα εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί, να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί».

Τέλος, σχετικά με τη διαλεύκανση της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, ανέφερε: «Τέσσερα χρόνια προσπαθούμε για την κανονικότητα και δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Για να σταματήσουμε να έχουμε φαινόμενα Τζήλου πρέπει κάποιοι ένοχοι να παραπεμφθούν στο ακροατήριο. Είμαστε σε καλό δρόμο για την υπόθεση Τζήλου και θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε Κολομβία».