«Βόμβα» στην Premier League - Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού της Μάντσεστερ Σίτι

 
«Βόμβα» στην Premier League - Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού της Μάντσεστερ Σίτι

Ενημερώθηκε: 19/01/24 - 13:02

Έριξε… βόμβα το «talkSport». Σύμφωνα με το έγκυρο αγγλικό Μέσο, είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού για τη Μάντσεστερ Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη για παραβιάσεις του Financial Fair Play.

Αυτή είναι η ετυμηγορία του πρώην οικονομικού συμβούλου της ΣίτιΣτέφαν Μπόρσον, ο οποίος μίλησε στο «talkSPORT» για την επικείμενη υπόθεση γύρω από τους πρωταθλητές της Premier League, με αρκετά… «αν» να υπάρχουν γύρω από το όλο θέμα.

Η Σίτι θα μπορούσε να βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αφού την βαραίνουν κατηγορίες για 115 παραβιάσεις του FFP σε μια περίοδο οκτώ ετών. Μια περίοδος που συνέπεσε με την άνθιση του συλλόγου, κατακτώντας τα… πάντα σε αυτό το διάστημα και όντας απολύτως κυρίαρχος στις διοργανώσεις εντός των συνόρων.

Μεταξύ των πιθανών τιμωριών μπορεί να είναι η αφαίρεση τριών πρωταθλημάτων που κατέκτησε η Σίτι, όπως και ο υποβιβασμός σε μικρότερες κατηγορίες. Κάτι που αντικειμενικά φαντάζει δύσκολο, όπως τονίζει ο Μπόρσον.

«Η κλίμακα είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με την Έβερτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, εάν αποδειχθούν αυτές οι κατηγορίες, αυτό θα καταλήξει τουλάχιστον σε υποβιβασμό. Αν αποδειχθεί, αυτό είναι πολύ σοβαρό. Κανείς δεν θα διαφωνούσε. Η Σίτι υποστηρίζει πως πρόκειται για ισχυρισμούς που δεν έχουν βάση», τόνισε ο πρώην εκπρόσωπος των «σίτιζενς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ