Εγινε δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην Καλλονή

Εγινε δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην Καλλονή
Ενημερώθηκε: 17/03/16 - 15:55

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης δέχθηκε τα επιχειρήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ακύρωσε την ποινή της μίας αγωνιστικής, που είχε επιβάλει για το αντικείμενο που είχε χτυπήσει τον Νίκο Λαζαρίδη, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρομήτο. Στον «δικέφαλο» επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο 24.500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως θα παίξει έχοντας στο πλευρό του, τους φιλάθλους του στο κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στην Καλλονή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ' αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ.»

Να σημειώσουμε πως το απόγευμα στις 16.00 εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων του διακοπέντος ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ εκτός από τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών κινδυνεύει και με αφαίρεση έως και 6 βαθμών. Το σημαντικό πάντως για τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν είναι υπότροπος για τα όσα έγιναν στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως όποια ποινή επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς, που αναμένεται να είναι βαριά, δεν θα διπλασιαστεί.