Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται... καταστροφή!

 
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται... καταστροφή!

Ενημερώθηκε: 15/02/20 - 12:34

Η UEFA έριξε... καμπάνα διετούς αποκλεισμού από το Champions League στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα κληθεί να πληρώσει και 30 εκατομμύρια ευρώ για παραβίαση του Financial Fair Play.

Premier League

Τα άσχημα μαντάτα για τους «Πολίτες», ωστόσο, δεν σταματούν εδώ: σύμφωνα με πηγές του Independent και του Sports Illustrated η προσανατολίζεται στο να αφαιρέσει βαθμούς από την ομάδα του Γκουαρντιόλα για την τρέχουσα σεζόν.

Η περίπτωση αποβολής από το πρωτάθλημα του Νησιού- ένα σενάριο που επίσης «έπαιξε»- δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Να θυμίσουμε, ωστόσο, πως η Σίτι έχει ενημερώσει ότι θα κάνει έφεση στο CAS.

Πεπ Γκουαρδιόλα

Παράλληλα, σύμφωνα με την «Telegraph», ο είναι έντονα προβληματισμένος για την τιμωρία που έχει επιβληθεί στην Σίτι, κάτι που τον κάνει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Άγγλων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μόνη περίπτωση να παραμείνει στους «πολίτες» ο Καταλανός τεχνικός είναι να υπάρξει ανατροπή δεδομένων στα όσα έχει αποφασίσει η UEFA, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πολύ πιθανό.