Νέα συγκίνηση: Τρίτο χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο από Παπαχρήστου

Περήφανοι ως Έλληνες!Τρίτο  χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βερολίνο με την Βούλα Παπαχρήστου να κατακτά την πρώτη θέση στον τελικό του τριπλούν!
Ενημερώθηκε: 10/08/18 - 23:34

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο!

Η φανταστική Βούλα Παπαχρήστου σάρωσε στο τριπλούν και με άλμα στα 14.60, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, κάνοντας τους Έλληνες να συγκινηθούν, μετά τις απανωτές επιτυχίες και πρωτιές της Κατερίνας Στεφανίδη, της Νικόλ Κυριακοπούλου και φυσικά, του Μιλτιάδη Τεντόγλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Ένα άλμα ήταν αρκετό για τη Βούλα Παπαχρήστου, αφού ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση της χρονιάς στην Ευρώπη με 14.60, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο..

Η Βούλα Παπαχρήστου όμως δεν έμεινε εδώ...Δεν ξεχνά τα θύματα στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, όπως κανένας μας.άλλωστε..

Εύχομαι να χάρισα έστω και λίγη αισιοδοξία στους Ελληνες. Κουράγιο σε όσους θρηνούν. Εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο στη χώρα μας», δήλωσε αργότερα στην ΕΡΤ η Παπαχρήστου, ενώ μετά το τέλος της δοκιμασίας της, κοίταξε χαρακτηριστικά στον ουρανό..Η κίνησή της, τα λέει όλα...

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.