Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Χτύπησαν παίκτες μας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Τα ΜΑΤ χτύπησαν αλύπητα παίκτες και κόσμο μας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 13/04/17 - 22:53

Ολυμπιακός-ΑΕΚ -Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, προχώρησε σε καταγγελίες μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Υποστήριξε ότι διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια των Πειραιωτών και χτύπησε τους πάντες, ανάμεσά τους φροντιστή που ήταν μέσα στα αίματα.


Αναλυτικά η δήλωσή του:


"Όλοι είδατε και καταλάβετε τι συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι κάτι εξωαγωνιστικό. Μόλις τέλειωσε ο αγώνας και λίγο μετά, μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χχτύπησε τους πάντες, όσους υπήρχαν στα αποδυτήρια. Ανάμεσά τους παίκτες του Ολυμπιακού, φροντιστές του μεροκάματου που μετέφεραν πετσέτες και πράγματα. Χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο.

Έξω από τα αποδυτήρια είχαν αποκλείσει τη μονάδα της αθλητικής βίας, που προσπαθούσε να μπει στα αποδυτήρια για να δουν τι συμβαίνει. Ήθελαν να είναι μόνοι τους για κάποιο λόγο. Αυτό που έγινε απόψε εδώ προσομοιάζει σε εποχή χούντας και τίποτα άλλο. Αυτή η Κυβέρνηση ας ασχοληθεί με ό,τι συνέβη απόψε στο Καραϊσκάκη. Το πιο σοβαρό από όλα είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας".


Καπίνο: Δεν ξέρω τι να πω-Τσακωνόμασταν με τα ΜΑΤ

 

Σοκαρισμένος και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο. Υποστήριξε ότι τα ΜΑΤ μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και χτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές.


"Τι να πούμε για το ματς όταν βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τέτοιες στιγμές. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είμαστε σε κατάσταση σοκ. Να είναι μέσα στα αποδυτήριά μας τα ΜΑΤ και να μας βαράνε; Δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Βρεθήκαμε κάποια στιγμή να μαλώνουμε με τα ΜΑΤ. Παίκτες να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ για να μπορέσουμε να φτάσουμε στα αποδυτήρια; Και να αντιδρούν και να μας χτυπάνε κιόλας; Εντάξει, είπαμε".

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:

 

Σχετικά Θέματα:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σοβαρά επεισόδια και καταγγελίες για ξύλο σε παίκτες στο "Καραϊσκάκη"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Δώρο γενεθλίων για την ΑΕΚ η νίκη της επί του Ολυμπιακού