Ολυμπιακός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής - Κεκλεισμένων των θυρών αν υπάρξει Game 5

 
Ολυμπιακός: «Καμπάνα» μιας αγωνιστικής - Κεκλεισμένων των θυρών αν υπάρξει Game 5

Ενημερώθηκε: 08/06/23 - 18:35

Οι σκηνές "ζούγκλας" που συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο φαληρικό γήπεδο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό, έφεραν... λουκέτο στο ΣΕΦ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους Πειραιώτες με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσουν στο Game 5 των τελικών, εφόσον φυσικά υπάρξει τέτοιο.

Για την εφαρμογή της ποινής απαιτείται να περάσουν πέντε ημέρες κι ως εκ τούτου οι Ερυθρόλευκοι δεν προλαβαίνουν εκτίσουν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, την προσεχή Κυριακή.

Επιπλέον στην ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής: 

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ)  παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ