Παναθηναϊκός: Απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού

 
Παναθηναϊκός: Απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ενημερώθηκε: 23/10/18 - 01:03

Σε έναν... πόλεμο ανακοινώσεων, έχει εξελιχθεί το έκτο σετ, του ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Volley League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που βρήκε νικητές τους "ερυθρολεύκους" (2-3), με τους "πράσινους" να διαμαρτύρονται ορθώς για τη διαιτησία!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με νέα ανακοίνωσή της, απάντησε σε εκείνη των ερυθρολεύκων με την οποία ζήτησαν την επανάληψη του αγώνα.

Εκείνοι, με τη σειρά τους, ζητούν την επανάληψη του 5ου σετ από το 13-11, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για σχέσεις του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…