Παναθηναϊκός: Νέα σενάρια για Ιωαννίδη - Και η Σεβίλλη στο παιχνίδι

 
Παναθηναϊκός: Νέα σενάρια για Ιωαννίδη - Και η Σεβίλλη στο παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 29/03/24 - 12:01

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη πλέκει η Mundo Deportivo.

Σε χθεσινοβραδινό της δημοσίευμα η ισπανική ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον άσο του Παναθηναϊκού ως ένα μαργαριτάρι και παραθέτει το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για αυτόν.

Εκτός της ισπανικής ομάδας το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι στο στόχαστρο τους έχουν τον διεθνή Έλληνα άσο και άλλες ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Αταλάντα.

Σχετικά με την περίπτωση της ισπανικής ομάδας η Mundo Deportivo αναφέρει ότι η πρόθεση της είναι να προβεί σε αλλαγές στην επίθεσή της στη νέα αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο επισημαίνει ότι τα οικονομικά «θέλω» του Παναθηναϊκού δεν είναι τέτοια που η ισπανική ομάδα μπορεί να τα καλύψει.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι στο Transfermarkt η αξία του Ιωαννίδη αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα του να ζητά ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων συν άλλα 5 εκατομμύρια από διάφορα μπόνους.

Στο σημείο αυτό αναφέρει και πάλι ότι η πρόθεση των ανθρώπων της Σεβίλλης είναι να κάνουν μια ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ενδεχομένως αυτό το καλοκαίρι να πωληθεί τελικά ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι φέρνοντας στα ταμεία της ομάδας ακόμη και 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως και άλλοι παίκτες που ενδεχομένως να φέρουν χρήματα στην Σεβίλλη για να μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ