Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης 93-97: Εγκληματική... διοργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης 93-97: Εγκληματική... διοργάνωση

Ενημερώθηκε: 16/12/20 - 00:12

Για μία ακόμα φορά η Euroleague εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από τα εγκλήματα των διαιτητών της με τους Λοτερμόζερ, Γιαβόρ και Νίκολιτς να κλέβουν με το έτσι θέλω την νίκη από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη παράταση.

Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός πάλεψε επί ίσοις όροις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η διαιτητική τριάδα με τις απίθανες αποφάσεις της, αλλά και η κούραση έφεραν την ήττα με 93-97 στη 2η παράταση και υποχώρησε στο 4-9.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν περίσσιο πάθος και μαχητικότητα σε ένα ματς που βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με -14, όμως δεν είχαν με το μέρος τους τις λεπτομέρειες, όπως και την απαιτούμενη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία.

Νεμάνια Νέντοβιτς (27 πόντοι), Ιωάννης Παπαπέτρου (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ), Γιώργος Παπαγιάννης (14 πόντοι) και Μπέντιλ (13 πόντοι) οι κορυφαίοι για το «τριφύλλι», που δικαιούται να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Ταβάρες (20 πόντοι, 14 ριμπάουντ) στην κανονική διάρκεια και ο Αμπάλδε (19 πόντοι, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ) στις δύο παρατάσεις, έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα του Βόβορα.