Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Μπόλονι
Ενημερώθηκε: 13/10/20 - 17:55

Οριστική είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο η ανταλλαγή συμβολαίων των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει για την ανακοίνωση της πρόσληψης του 67χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι η άφιξή του στην Αθήνα. 

Η ακριβής ημέρα και ώρα δεν είναι ακόμη γνωστή εξαιτίας των ειδικών συνθηκών ελέω κορονοϊού, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός μετέβη την Τρίτη από τη Βουδαπέστη στην προσωπική του κατοικία στο Νις της Γαλλίας. Το πιθανότερη είναι η άφιξή του στην Αθήνα να γίνει το βράδυ της Τετάρτης, αλλά ακόμη δεν είναι φιξαρισμένο. 

Ο Μπόλονι προμηθεύτηκε και τα τρία επίσημα ματς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επίσης και αρκετούς περυσινούς αγώνες και έχει ήδη ξεκινήσει το ξεσκόνισμα του έμψυχου δυναμικού των «πράσινων» αλλά και του τρόπου λειτουργίας της ομάδας. 

Εκτός από τη συλλογή πληροφοριών για το «τριφύλλι» ο Μπόλονι θα κάνει επαφές και για το επιτελείο που θα τον πλαισιώσει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πληθώρα επιλογών στο μυαλό του από τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στις ομάδες όπου εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. 

Αφού διαπιστώσει ποιοι είναι διαθέσιμοι και με ποιες συνθήκες, θα καταλήξει στις επιλογές του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πάρει σίγουρα μαζί του έναν γυμναστή και έναν βοηθό, ίσως και έναν αναλυτή.