Παναθηναϊκός: Τα... έχωσε στους παίκτες ο Γιαννακόπουλος!

Παναθηναϊκός: Τα... έχωσε στους παίκτες ο Γιαννακόπουλος!
Ενημερώθηκε: 11/11/19 - 20:41

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα προ των ευθυνών τους και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, όπως αυτή στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο ότι «αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν είχατε τα αρχ@@@ να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας.

Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές. Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ μικρότερο από το κόστος των παπουτσιών σας. Ήδη έχετε κάνει δύο ήττες εκτός προγράμματος στην Ευρωλίγκα. Είναι ντροπή για το σύλλογο και πρέπει να καταλάβετε που παίζετε».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απευθύνθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες και τους ξεκαθάρισε ότι «γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και τα πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια. Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι στις φωτογραφίες! Στις ήττες εξαφανίζεστε».

Τέλος, επισήμανε το παράδειγμα του Καλάθη, τον οποίο χαρακτήρισε υπόδειγμα αθλητή: «Θα πρέπει να σέβεστε τον Καλάθη, που δίνει το 300% σε κάθε παιχνίδι και περιμένετε όλοι από αυτόν να κάνει τα πάντα για να σας ξελασπώσει. Ντροπή σας. Δείτε τον Νικ, που λιώνει κάθε μέρα στο γήπεδο».