ΠΑΟΚ: 'Εξαλλος ο Σαββίδης - Παραίτηση Σαραϊδάρη και Παπασούλη

ΠΑΟΚ: 'Εξαλλος ο Σαββίδης - Παραίτηση Σαραϊδάρη και Παπασούλη
Ενημερώθηκε: 16/07/20 - 13:05

Αναμένονται εξελίξεις και άμεσα στον ΠΑΟΚ μετά το «φιάσκο» με τα αθεώρητα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών, αφού ήδη για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης.

Όπως ήταν φυσικό, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημερώθηκε για την αμέλεια ερασιτεχνικού τύπου, που παρατηρήθηκε από τους υπεύθυνους για αυτό το ζήτημα στο αγωνιστικό τμήμα και ήταν έξαλλος για τον κίνδυνο που έχει τεθεί η ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει άμεσα αποφάσεις για το ζήτημα που προέκυψε και μάλιστα στο σκεπτικό του δεν πρόκειται να μετρήσει καθόλου το αν η ΑΕΚ θα αποφασίσει τελικά να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Παράλληλα, οριστικά τέλος από τον ΠΑΟΚ οι Δημήτρης Σαραϊδάρης για το φιάσκο των μη θεωρημένων δελτίων υγείας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τόσο ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, όσο και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προς τη διοίκηση, οι οποίες έγιναν δεκτές, επιβεβαιώνοντας τον έντονο εκνευρισμό που υπήρχε από το βράδυ της Τετάρτης για το μέγα φιάσκο.