Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν, αύριο το μεσημέρι, οι σοροί των επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, χθες, Τρίτη 27 Ιανουαρίου.
Το αεροσκάφος θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία από την αεροπορική βάση Ελευσίνας και θα προσγειωθεί στην επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ταξίδευαν από την Ελλάδα οδικώς με προορισμό τη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με τη Λυών.
Παράλληλα, ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Το 'χουμε» για την κατάσταση των 3 τραυματιών του δυστυχήματος στη Ρουμανία και ανέφερε ότι αύριο αναμένεται να φύγει το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ από την Ελευσίνα και θα πάει κατευθείαν στην Τιμισοάρα να τους παραλάβει και θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω θεραπεία.