Σοκ!Κατηγορείται για βιασμό γνωστός ποδοσφαιριστής!

Σοκ!Κατηγορείται για βιασμό γνωστός ποδοσφαιριστής!
Ενημερώθηκε: 19/08/18 - 18:09

Σε δημοσίευμά της η Daily Star καταγγέλλει ένα εξαιρετικό σοβαρό περιστατικό με παίκτη που αγωνίζεται στη Premier League και συμμετείχε φέτος και στο Μουντιάλ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας!

Συγκεκριμένα, μία Γαλλίδα κατήγειλε στην αστυνομία του Παρισιού ότι κατά την διάρκεια βραδινής της εξόδου στο Λονδίνο έγινε θύμα επίθεσης από δύο ποδοσφαιριστές, φίλους μεταξύ τους, στο διαμέρισμά της στην αγγλική πρωτεύουσα. Η παρέα αρχικά κατευθύνθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή του Mayfair και στην συνέχεια βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης όπου το μοντέλο κατανάλωσε με βάση το ρεπορτάζ δύο ποτήρια σαμπάνια και ένα βότκα.

Έπειτα, όντας ζαλισμένη, μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά της στην περιοχή Westminster όπου αποκοιμήθηκε. Μόλις ωστόσο στην μέση της βραδιάς ξύπνησε είδε τον ποδοσφαιριστή της Premier να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί της παρά την θέλησή της. Υποστηρίζει ότι έχασε τις αισθήσεις της και κατόπιν και ο δεύτερος παίκτης την βίασε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο πέρα από την κατάθεσή του εξετάστηκε και από ιατροδικαστές.