Τα απίθανα γραφεία του Football Manager (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Τα απίθανα γραφεία του Football Manager (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 16/09/22 - 14:57

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα γραφεία μεγάλων εταιριών που είναι εντυπωσιακά, αποτελώντας το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου όμως, αυτά του Football Manager είναι εκτός συναγωνισμού.

Και πως να μην είναι, καθώς τα πάντα εκεί, έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και το συγκεκριμένο video game, με τους εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα video που ανέβηκε στο TikTok από την ίδια την εταιρία αποκαλύφθηκαν αρκετοί από τους χώρους του, με τους περισσότερους να μένουν με το στόμα ανοιχτό και να ψάχνουν το πως μπορούν να στείλουν βιογραφικό.

Βλέπετε, κάθε γραφείο είναι αφιερωμένο σε μία ομάδα, ενώ τα meeting rooms θυμίζουν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Άλλα είναι σαν κερκίδα, ενώ άλλα σαν τις αίθουσες τροπαίων.

Κάθε εργαζόμενος εκεί, έχει περασμένη στην πλάτη της καρέκλας του, μία φανέλα με το όνομά του, ενώ το καλύτερο είναι η πόρτα που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο που μπορούν να χαλαρώνουν και να κάνουν το διάλειμμά τους.

Αυτή δεν είναι διαφανής, αλλά έχει μπροστά της μίας φωτογραφία που παραπέμπει στο τούνελ του γηπέδου από το οποίο βγαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:

@footballmanager Come for the vintage shirts, stay for the treble 20 🎯 #FootballManager #FM22 #OfficeTour #classicfootballshirts ♬ Aesthetic - Tollan Kim

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ