Ξέφυγε ο Ερντογάν: Πρωτοφανής παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας - Προτρέπει τον Ελληνικό λαό να καταψηφίσει την Ελληνική κυβέρνηση

 
Ξέφυγε ο Ερντογάν: Πρωτοφανής παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας - Προτρέπει τον Ελληνικό λαό να καταψηφίσει την Ελληνική κυβέρνηση

Ενημερώθηκε: 01/07/22 - 20:18

Για τρίτη φορά μέσα σε 24 ώρες ο Ερντογάν στράφηκε εναντίον της Ελλάδας. Εκτόξευσε απειλές, μίλησε για επανάληψη της Μικρασιατικής καταστροφής, ακόμη και παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας έκανε, προτρέποντας τον Ελληνικό λαό να καταψηφίσει την Ελληνική κυβέρνηση.

«Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο, πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά, δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Γι’ αυτό, στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί», ισχυρίστηκε.

«Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του, που τρέχουν πίσω από περιπέτειες, οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα ο Τούρκος Πρόεδρος επιμένει στο αφήγημα ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβιάζουν τον εθνικό χώρο της Τουρκίας και η χώρα του είναι υποχρεωμένη να απαντήσει. Πρότεινε δε να λάβει η Ελλάδα «ένα μάθημα τόσο από τις εξελίξεις στην περιοχή μας, όσο και από τα γεγονότα πριν από ένα αιώνα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ