2017 Νέες αφετηρίες... Η χρονιά που αγαπά το πρώτο βήμα μιας πορείας

 
2017 Νέες αφετηρίες... Η χρονιά που αγαπά το πρώτο βήμα μιας πορείας

Ενημερώθηκε: 12/12/16 - 09:34

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά αυτή μπορεί ναι να χαρακτηριστεί σταθμός στην ζωή σας. Ο Δίας απέναντι από το ζώδιο σας, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα σας δώσει ευκαιρίες κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και επαγγελματικό. Σε πολλούς από σας, θα υπάρξει μία επανεκκίνηση στην ζωή σας. Ένα νέο ξεκίνημα λοιπόν θα καθορίσει σημαντικά την πορεία σας, όπου και θα γκρεμίσει παλιές συνήθειες και πρόσωπα, για να χτίσει την νέα σας ζωή. Μία επαγγελματική συνεργασία θα δώσει νέο νόημα στην έννοια της καριέρας σας, ανοίγοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Από τις πρώτες μέρες του Καλοκαιριού 2017, θα αρχίσετε να διώχνετε πολλά από την ζωή σας, αφήνοντας μόνο ότι πραγματικά έχει γεννηθεί για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του 2017, θα κληθείτε να διαχειριστείτε αλλαγές που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως μία νέα εργασία, ή μία αλλαγή συνθηκών στην ήδη υπάρχουσα να είναι πολύ πιθανόν να συμβεί. Οι σχέσεις ολοκληρώνονται μέσα από διαδικασία ανανέωσης και σταθερών συναισθημάτων, όπου φτάνουν στον ζητούμενο προορισμό τους. Η δημιουργικότητα σας ανθήσει και νοιώθετε έτοιμοι στο να δείτε να γεννιέται κάτι που θα έχει την προσωπική σας σφραγίδα. Θα βελτιώσετε την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σας, όταν καταλάβετε από τους πρώτους κιόλας μήνες της νέας χρονιάς, ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται την φροντίδα που της έχετε στερήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μία χρονιά γεμάτη από υπευθυνότητα και πάνω από όλα ωριμότητα για ότι στην ζωή σας μέχρι τώρα αμελούσατε. Η παρουσία του Κρόνου απέναντι από το ζώδιο σας, δεν θα αφήσει κανέναν από σας να [ξεφύγει] από τις υποχρεώσεις του. Οι αποχωρίσεις ατόμων από την ζωή σας, θα είναι μία διαδικασία απαραίτητη ώστε να σας κάνει γνωστό το σύμπαν, πως δεν υπάρχει πάντα συμβατότητα αν δεν γίνεται προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Η φιγούρα ενός ώριμου συντρόφου θα σας κάνει να δείτε με άλλα μάτια την μέχρι τώρα ζωή σας, ενώ θα ολοκληρώσετε μαζί του ένα όραμα που είχατε κατά νου. Το Φθινόπωρο έρχεται δυναμικά και ανοίγει μία νέα εποχή στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα χρονιά, σας κάνει ανήσυχους σε ότι αφορά ένα ακίνητο ή την αλλαγή κατοικίας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να πραγματοποιήσετε γάμο ή μία συμβίωση που θα γίνει πιο οριστική αυτή σας η απόφαση, στο τέλος του Καλοκαιριού. Νέα επαγγελματικά σχέδια θα πάρουν σάρκα και οστά και πολύ πιθανόν να αυξηθούν τα εισοδήματα σας, το δεύτερο μισό του χρόνου. Μετά τον Οκτώβριο του 2017, είναι καλό να μπείτε στην διαδικασία μίας ανασκόπησης γεγονότων που έχουν συμβεί στην ζωή σας μέχρι τώρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κλειδώσετε τις σωστές αποφάσεις που σας αντιπροσωπεύουν και σας γεμίζουν ψυχική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Από ό,τι φαίνεται, το 2017 θα σας προσφέρει πολλά ταξίδια, γόνιμη επικοινωνία, πλούσια διδασκαλία και τυχερά συμβόλαια. Όλα αυτά θα έχουν έναν απώτερο σκοπό, όπου μεταφράζετε σε ολοκλήρωση για κάτι που θεωρείτε εσείς πολύ σημαντικό. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας ολοκληρώσουν συναισθηματικά και υλικά. Όσο θα κυλά η νέα χρονιά, θα αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θάρρος. Το αύριο για σας έχει προοπτική αναμφισβήτητα καλύτερη από το χθες και πολύ πιθανόν να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες σας που είχαν παγώσει στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πλέον η ζωή σας δεν θα παραμείνει ίδια. Θα σας ανταμείψει ο χρόνος αν ήσασταν μέχρι τώρα καλοί [μαθητές]. Το σύμπαν εξ άλλου, σας έδωσε πολλά και χρήσιμα εφόδια, ώστε να αντεπεξέλθετε στον επόμενο κύκλο ζωής. Οι άνθρωποι που θα μείνουν τώρα δίπλα σας, έχουν το ταλέντο να σας κατευθύνουν και να σας φροντίσουν κυρίως ψυχικά. Το Καλοκαίρι αυτό θα είναι πρόδρομος οριστικών αλλαγών στην ζωή σας που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Ιδίως οι γεννημένοι από 30/8 έως 3/1, θα έχετε την ευκαιρία μιας εκ βαθέων μεταμόρφωσης όπου δεν θα λείψουν οι νέοι πρωταγωνιστές στην ζωή σας. Η υλική και πνευματική τύχη είναι δεδομένη.

ΖΥΓΌΣ

Τίποτε πλέον δεν θα σας θυμίζει τα παλιά. Ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, έχουν επιδοθεί σε ένα πολύ καθοριστικό έργο που σας μεταλλάσει με αργό και σταθερό τρόπο. Δεν θα υπάρξει βέβαια πισωγύρισμα σε ότι ολοκληρωθεί. Οι σχέσεις σας θα αλλάξουν και πολλές θα χαθούν μέσα στην δίνη των εξελίξεων. Ο Δίας στο ζώδιο σας έως τον Οκτώβριο του 2017, θα σας δείξει ότι οι επιλογές που έχετε θα είναι πολλές σε σημαντικά θέματα που μεταφράζονται σε επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Στα επαγγελματικά σας από το Φθινόπωρο θα μπορέσετε με πιο ευκολία να διεκδικήσετε καλύτερες προοπτικές ιδίως σε οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονιά αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της θα σας κάνει να ζείτε με καταστάσεις που αφορούν τα περασμένα χρόνια. Μετά την Άνοιξη θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να περάσετε σε ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Με γνώμονα πάντα αυτά που σας έχουν δυναμώσει πνευματικά και ψυχικά, θα προχωρήσετε μετά το Καλοκαίρι, σε έναν νέο κύκλο ζωής, με πολλές ευκαιρίες και τύχη. Βέβαια τίποτα δεν θα αναπτυχθεί σωστά, αν και εσείς δεν έχετε πράξει δίκαια κατά το παρελθόν. Έτσι θα βλέπετε να ανθίζουν ότι είχατε σπείρει τα τελευταία χρόνια. Μετά το Καλοκαίρι 2017, έχοντας δίπλα σας την εύνοια του Δία, θα βρείτε νέους δρόμους δράσης.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Μία έντονη μεταβατική χρονιά θα αποδειχθεί το 2017 για σας. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, οπότε και φροντίζει τα ξεκαθαρίσματα με ότι στην ζωή σας δεν έχει θέση. Ιδίως αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές σε κάθε τομέα. Βέβαια η παρουσία του Δία στον Ζυγό έως τις 10 του Οκτώβρη, θα φέρει νέες γνωριμίες, θα σας δίνει δύναμη, όταν αυτό θα είναι το ζητούμενο σας και θα σας δημιουργεί νέους συναισθηματικούς δεσμούς. Τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα σας, θα μοιραστούν με σας κάτι ξεχωριστό. Αν θελήσετε να ξεκινήσετε κάποιο νέο επαγγελματικό διάβημα, κάντε μία ριζική αλλαγή πέρα από τα καθιερωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά αυτή θα σας δώσει κάποια αστάθεια σε ότι σας απασχολεί έντονα. Οι συνθήκες θα είναι πάντα διφορούμενες, σε σημείο που δεν θα μπορείτε εύκολα να διακρίνεται την αλήθεια από το ψέμα μιας κατάστασης. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου, ιδίως μέχρι το φθινόπωρο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την στιγμή των αποφάσεων. Η χαρά και η λύπη, θα ακολουθούν η μία την άλλη χωρίς να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να αφομοιώσετε μέσα σας τα γεγονότα. Στο τέλος αυτής της χρονιάς θα καταλάβετε με περίτρανο τρόπο, ποιοι στην ζωή σας βρίσκονται ουσιαστικά δίπλα σας και ποιοι ήρθαν δίπλα σας να πιούν ένα και μόνο καφέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντική χρονιά για σας. Ίσως μάλιστα αναλάβετε νέες ευθύνες που θα σας κάνουν να παίξετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο κλειδί, ακόμη και μέσα από πολιτικά και φιλοσοφικά κινήματα. Νέοι άνθρωποι στην ζωή σας θα δώσουν Καρμικές προκλήσεις και νέα διάσταση σε ότι για χρόνια ζητούσε να αναγεννηθεί. Βέβαια τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο, οι εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, θα επιφέρουν μια μεγάλη ψυχολογική πίεση που θα προέλθει από γεγονότα που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Η δημόσια εικόνα σας γίνεται πιο ισχυρή από το φθινόπωρο, και θα κάνετε σωστότερες επαγγελματικές κινήσεις, αλλά και θα προσπαθήσετε να εδραιώσετε την θέση σας, με γερά πατήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, συνεχίζει και επηρεάζει το ζώδιο σας κυρίως σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε νομικές υποθέσεις, καλό είναι ένας συμβιβασμός. Οι ανοικτές προκλήσεις θα σας δώσουν εντάσεις που δεν θα είναι προς το συμφέρον σας. Βοηθητικός θα είναι για σας ο Δίας από το Φθινόπωρο, όπου θα σας ανανεώσει την συναισθηματική σας έκφραση και θα συναντήσετε ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Βέβαια να ξέρετε ότι η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας παραπλανά, σε σημείο να μην μπορείτε να διακρίνετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων απέναντι σας.