Δείτε live την ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε live την ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 29/04/20 - 18:32

Άρση μέτρων - Σχολεία: Δείτε live την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις για την πορεία του κορονιοϊου στη χώρα μας, αλλά και για το σχέδιο για το άνοιγμα των σχολείων (ΒΙΝΤΕΟ).

Το σχέδιο δράσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει αυτή την ώρα η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Το σχέδιο δράσης του υπουργείου Παιδείας, όπως ανέφερε η κ. Κεραμέως, στηρίζεται και στην ομόφωνη απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού.

«Έχουμε ως κυβέρνηση επιλέξει ένα σχέδιο συντηρητικό, πιο μετριοπαθές σε σχέση με κάποιες προτάσεις ειδικών, και ξεκινάμε μία διαδικασία δυναμική: κάθε βήμα θα αξιολογείται, και θα επανεξετάζεται αν χρειαστεί στο πλαίσιο νέων δεδομένων, τόνισε η υπουργός.

«Στη βάση όσων εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός, προχωρούμε τώρα στο επόμενο βήμα, την αποκλιμάκωση των μέτρων και τη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων», υπογράμμισε.