Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Σήμερα οι πλανητικές θέσεις δείχνουν καρμικά γεγονότα, έντονα συναισθήματα και απογοητεύσεις που κάτι θέλουν να μας μάθουν. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού επηρεάζονται περισσότερο, εφόσον ο Κρόνος με την Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου και την Σελήνη. Επίσης από τις 12.20 έως 19.35 η Σελήνη θα βρεθεί σε κενή πορεία, έως να περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Μετά από ένα θετικό Νέο Φεγγάρι στις 21/1, προσδεθείτε γιατί θα υπάρξουν κάποιες απαιτητικές μέρες και χρειάζεται οπωσδήποτε η νηφαλιότητα.

Ενημερώθηκε: 23/01/23 - 21:34

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια : Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου οι όψεις που σχηματίζει με τον Άρη, Ερμή και Ουρανό, είναι σύντομες και δεν έχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε γεγονότα. Η επιρροή της Σελήνης, ενεργοποιεί περισσότερο την ψυχολογική μας κατάσταση και νιώθουμε περισσότερο, από το να ενεργούμε. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού θα επηρεαστούν περισσότερο από την διαδρομή της Σελήνης και είναι, [Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες]. 

ΚΡΙΟΣ

Μία αρκετά επικοινωνιακή μέρα για σας τους Κριούς, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι συζητήσεις όταν προσβάλουν τους άλλους, ή χρησιμοποιείτε κακό χιούμορ, θα υπάρξουν αντιδράσεις, που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ καλή χρονική στιγμή, για να καθαρίσετε το τοπίο που αφορά τα φιλικά σας πρόσωπα, όπως επίσης να βάλετε κάποιο μέτρο στα οικονομικά σας. Είναι πολύ μικρή η επιρροή για να μιλήσουμε για σημαντικά γεγονότα, αλλά η τάση για ασφάλεια και ειλικρινή  συναισθήματα, είναι μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις και να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά σε θέματα που έχετε προγραμματίσει να γίνουν. Ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετά έντονη ροή σε γεγονότα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για σας, ιδίως αν για κάποιους λόγους έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Ίσως να επικοινωνήσετε με πρόσωπο, που αφορά την προσωπική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, όπως επίσης και κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα έχουν μία θετική αλλαγή. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε οτιδήποτε σας αφορά, θα φέρει τα καλά ή άσχημα αποτελέσματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει και θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που σας ενώνει η αγάπη και οι κοινοί στόχοι. 

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας, η οικογένεια, αλλά και κάποιες νομικές ανησυχίες θα σας κλέψουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Ίσως μάλιστα ασχοληθείτε με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που θα λυθούν μόνο με καλή διάθεση και επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας πλούσια σήμερα για ένα πρόσωπο, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα όταν είστε επηρεασμένοι από άλλους παράγοντες ή πρόσωπα. Ίσως να έχετε ένα ξαφνικό μήνυμα που θα σας δώσει χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτη η μέρα σας με γεγονότα και καθημερινές υποχρεώσεις, όπου η οικογένεια σας για κάποιο λόγο, συμμετέχει στις αποφάσεις σας. Αυτό σαν γεγονός αν δεν σας εκφράζει, καλό είναι να το σταματήσετε και να εξηγήσετε τον λόγο που σας ενοχλεί.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα που είχαν παγώσει για ένα διάστημα, όπως επίσης θα σας απασχολήσουν επαγγελματικές υποθέσεις, που σταδιακά θα παίρνουν μορφή και θα γίνονται πιο συγκεκριμένες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά θέματα και πολλές συζητήσεις ίσως γίνουν για αυτό τον λόγο. Επίσης μία ξαφνική είδηση, ή ιδέα, θα σας δημιουργήσει καινούρια θετικά επαγγελματικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δέχεται επιρροή από Άρη, Ουρανό και Ερμή, βάζοντας στην καθημερινότητα σας την επικοινωνία και τις επαφές σας με άλλα πρόσωπα. Έντονη η συμπεριφορά από την οικογένεια, που σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να διατηρήσετε την ησυχία σας, που την έχετε πολύ ανάγκη. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ