Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 05/01/19 - 00:07

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου 2019.

Πλανητικές επιρροές Σαββατοκύριακου

Την Κυριακή πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου. Το φαινόμενο αυτό αποδυναμώνει μεμονωμένα τις υπόλοιπες πλανητικές επιρροές και χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή, σαν ένα αρκετά δύσκολο πέρασμα, όπου θα πρέπει να απομακρυνθούν οι λάθος εκτιμήσεις και απόψεις. Η έκλειψη αυτή αφορά το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου με την συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα, μας δείχνουν την πραγματικότητα και τον τρόπο που θα πρέπει να απαλλαγούμε από το περιττό και το επιζήμιο.

 

ΚΡΙΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου, την Κυριακή, μπορεί να σας απογοητεύσει, φέρνοντας σε απόσταση αναπνοής με πρόσωπα κύρους που θα θελήσουν να σας επιβληθούν. Βέβαια θα έχετε μία συνεχόμενη και αισιόδοξη άποψη για την συναισθηματική σας ζωή, που μπορεί να είναι πραγματική, αλλά μπορεί και να μην είναι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου, σας δίνει ευκαιρίες σε κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο σας, ώστε να το προωθήσετε και να το χειριστείτε με τον πιο σωστό τρόπο. Η θέση σας είναι αρκετά καλή, όταν μάλιστα καταλάβετε ότι θα μπορέσετε να πάρετε δύναμη, μέσα από υλική βοήθεια, που θα σας προσφερθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, σας φέρνει αντιμέτωπους με λάθη στα οικονομικά σας, τα οποία όμως, δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε ακόμη ποιο θα είναι το μέγεθος της κατάστασης, εάν δεν φύγει πρώτα, ο πρώτος μήνας του χρόνου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από ο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε υπερβολικά πάνω στην προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις σας θα περάσουν από μία μεγάλη πίεση και θα αναζητήσετε την ανανέωση τους. αλλά και την εκ θεμελίων αναγέννηση.

 

ΛΕΩΝ: Η πρώτη έκλειψη του 2019, ήρθε για να σας θυμίσει θέματα που αφορούν την εργασία, αλλά και το ευαίσθητο τομέα της υγείας σας. Αυτό το διήμερο, ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία, να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας αξίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει αρκετή δύναμη, στο να προχωρήσετε σε νέες πολλά υποσχόμενες καταστάσεις, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στο προσωπικό. Θα μπορέσετε επίσης να συντονιστείτε με τις αλλαγές που θα συμβούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει έντονα την οικογενειακή σας ζωή και θα υπάρξουν γεγονότα όπου θα σας ωθήσουν να διαφοροποιήσετε το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι καταστάσεις θα σας πιέσουν σε υπερβολικό βαθμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου την Κυριακή, θα σας βάλει στην διαδικασία να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε για λόγους εργασιακούς. Θα πρέπει πάντως σε κάθε περίπτωση να μην κάνετε οικονομικές ριψοκίνδυνες κινήσεις, όπου θα έχουν μία ανασφαλή προοπτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ταρακουνήσει αρκετά τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι θα νιώσετε ότι πολλά θέματα που αφορούν τις υλικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, θα μπουν σε μεγεθυντικό φακό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκλειψη στις 6/1 που σας αφορά, επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Η συμμετοχή του Κρόνου και το Πλούτωνα, αλλά και του Ποσειδώνα, σας κάνει να αντιμετωπίσετε με θάρρος την κάθε κατάσταση που θα παρουσιαστεί, ακόμη και αν φαίνεται στην αρχή πολύ δύσκολη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έκλειψη Ηλίου, θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, συναισθήματα και πολλά απωθημένα, που μέχρι σήμερα είχατε αρνηθεί να τα επιλύσετε. Θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο, που θα πρέπει να βρείτε τις πιο βαθιές του ρίζες.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η πρώτη έκλειψη του 2019, σας βρίσκει έτοιμους να ξεκαθαρίσετε τις οποιεσδήποτε σχέσεις σας. Θα έχετε την δυνατότητα να απομακρυνθείτε από εκείνους που σας βάζουν τροχοπέδη στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο.