Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 10/5/2020 έως 16/5/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 10/5/2020 έως 16/5/2020

Ενημερώθηκε: 09/05/20 - 01:46

Zώδια: Έντονη επικοινωνία και τάση αναγέννησης, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 10/5/2020 έως 16/5/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες βιαστικές αποφάσεις που θα πάρετε λόγο συνθηκών που δεν γίνεται να αλλάξετε. Θα μπορούσατε βέβαια να αφήσετε να περάσει η ένταση της Δευτέρας και της Τρίτης και να πάρετε μετά τις αποφάσεις σας, που θα έχουν περισσότερο σκέψη και σωστότερη κρίση. Προσοχή να δώσετε στα θέματα υγείας και εργασίας, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά λόγια που θα θελήσετε να κάνετε, με επιζήμια πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε μία ανησυχία για τα οικονομικά σας, όπου θα είναι επιζήμια για κάποιες σχέσεις σας, εφόσον θα θεωρήσετε ότι όλο αυτό έχει ξεκινήσει, επειδή διατηρείτε κακή σχέση με κάποιο πρόσωπο. Από την Πέμπτη, τα πράγματα θα λειτουργούν αρκετά καλύτερα, εφόσον θα σταθεροποιηθούν καταστάσεις που είχατε σε αναμονή. Μία συμφωνία θα σας φέρει ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές θα έχουν πολύ ενδιαφέρον για συμφωνίες και επαγγελματικές εκκινήσεις. Βέβαια για κάποιους λόγους, τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας, θα υπάρχει ένας εκνευρισμός που δεν θα σας βοηθήσει στο έργο που θέλετε να ολοκληρώσετε. Από την Πέμπτη, θα υπάρξουν συζητήσεις και κρυφές συναντήσεις, που θα γίνουν η αιτία να απαλλαγείτε οριστικά, από κάποιους φόβους σας που σας εκτόπιζαν από τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει μία αναστάτωση, σε ότι αφορά τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας, αλλά φέρετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, αφήστε στην άκρη την γκρίνια και την συνεχόμενη κριτική στους άλλους. Φορέστε ένα χαμόγελο και προχωρήστε χωρίς να βλέπετε πάντα δίπλα σας [ενόχους], που αφορούν δικές σας επιλογές. Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε ψυχική ανάταση, λόγο καλών νέων.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε κάποιες κακές παρεμβάσεις από άλλα πρόσωπα στα οικονομικά σας, όπου θα είναι εκνευριστικές και θα σας εξωθήσουν να κάνετε ή να πείτε πράγματα που στην ουσία δεν επιθυμείτε. Από την Πέμπτη, θα συμβούν κάποια θετικά γεγονότα στα επαγγελματικά σας, όπου και θα σας βοηθήσουν αρκετά να ολοκληρώσετε ένα διάβημα που επιθυμούσατε πολύ καιρό πριν. Ακόμη και εσείς που περιμένατε μία θέση εργασίας, είναι πάρα πολύ πιθανόν να κλείσετε μία καλή συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους κυρίως των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν καταστάσεις στα επαγγελματικά σας, που θα πρέπει να εστιάσετε όλη σας την προσοχή. Επίσης, μία ανατροπή, ή κάποια δύσκολα θέματα θα προκύψουν σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χαλάσει η ψυχολογία σας. Την Πέμπτη θα σας δοθούν ευκαιρίες ανάκαμψης και ίσως να πρέπει να φανείτε προνοητικοί, για καταστάσεις που έρχονται.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τρέχουσα εβδομάδα, όπου θα σας αναγκάσει να κάνετε πράγματα που δεν είχατε μέχρι τώρα σκεφτεί. Ίσως τα οικονομικά σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή, να μην σας ικανοποιούν, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να [αφήνεστε] σε σκοτεινές σκέψεις. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα σας έχουν δυσκολέψει αρκετά, αλλά θα πρέπει να απομακρυνθείτε σιγά -σιγά από καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σας βοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ηρεμία σας, θα πρέπει να προστατευτεί από εξωτερικούς παράγοντες, που δυστυχώς αυτή την εβδομάδα, θα σας επηρεάζουν αρκετά. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε οικονομικές συναλλαγές, ή ακόμη και σε άτομα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας, για να φτάσουν στον στόχο τους. Από την Πέμπτη, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχημένες συζητήσεις και συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δευτέρα και Τρίτη, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην οδήγηση και σε κάθε μετακίνηση σας, όπως επίσης και σε κάθε συζήτηση ή συμφωνία. Τις μέρες αυτές υπάρχει η τάση για να βλέπετε τα θέματα με μία λάθος οπτική γωνία και τα ατοπήματα σας θα είναι αρκετά αν δεν προσέξετε. Από την Τετάρτη, έως 27/6, θα υπάρξει μία ανανεωτική τάση, όπου θα θέλετε να αλλάξετε κατοικία, ή να διαφοροποιήσετε τον χώρο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη στο ξεκίνημα της, εφόσον πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα προσπαθήσουν να σας επιβληθούν και να σας αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Αποφύγετε λόγια και διαπληκτισμούς, εφόσον δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Από την Τετάρτη, θα υπάρχουν ανανεωτικές τάσεις και ίσως να παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο, που θα σας βοηθήσει αρκετά στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώθετε το τελευταίο διάστημα ότι συμβαίνουν πολλές αλλαγές στην ζωή σας, κάτι που πρέπει να αρχίσετε να συνηθίζετε. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές σε κάθε τομέα, αλλά οι μικρο εκνευρισμοί θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει, την Δευτέρα και την Τρίτη. Το παρασκήνιο θα είναι πολύ ενεργό αυτή την περίοδο και μέσα από κρυφές συναντήσεις, μπορεί να επωφεληθείτε κάτι σημαντικό που θα σας δοθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες αυτές δεν είναι ήρεμες, εφόσον ο πλανήτης Άρης κάνει την παρουσία του αισθητή στο δικό σας ζώδιο. Ανοίγει λοιπόν μία περίοδος γεμάτη από εντάσεις, διεκδικήσεις και δύσκολες συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Επίσης θα πρέπει να συντονίσετε σωστά τα οικονομικά σας, για να μην βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις, που θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο έως τις 27/6.