Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 27/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 27/11/2021

Ενημερώθηκε: 26/11/21 - 19:08

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου αλλάζουν και πάλι οι ενέργειες, δημιουργούνται διαφορετικές επιθυμίες και γενικότερα υπάρχουν πιο ήρεμοι κραδασμοί. Κατά την διάρκεια της μέρας θα διανύσει το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου, οπότε και δημιουργεί όψη με τον Ήλιο και Ερμή, αλλά και πριν τα μεσάνυχτα με τον Ουρανό, όπου δημιουργεί ένα ευνοϊκό τρίγωνο, ανοίγοντας μία χαραμάδα στην διαίσθηση και τις αλήθειες. Αυτή την μέρα πρωταγωνιστούν οι Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Ταύροι, Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, το Σάββατο θα αποδειχθεί μία καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για κάθε οικονομικό ζήτημα. Ίσως μάλιστα να πάρετε προαγωγή, ή θα αναδειχθείτε μέσα από τον προσωπικό σας αγώνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, το Σάββατο, είναι μία πολύ συμβατή μέρα με την δική σας ενέργεια, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και θα σας δώσει ξαφνικές συναντήσεις, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη βρίσκεται στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, όπου σταδιακά και όσο περνά η μέρα, θα υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλή μέρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία επικοινωνιακή έκρηξη θα συμβεί κατά την διάρκεια της μέρας, όπου θα αναζητήσετε την επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται περισσότερο καιρό μακριά σας. Ίσως μάλιστα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που είχατε να δείτε καιρό.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα στα οικονομικά σας, όπου μετά το απόγευμα θα νιώσετε την ανάγκη, να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους χαρίσετε όμορφες στιγμές. Πολύ ιδιαίτερο θα είναι αυτό το Σάββατο, όπου μπορεί να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα έχετε κοινούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία πινελιά έγνοιας, για την υγεία σας, την διατροφή σας, αλλά και για την υγεία κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή είδηση, βραδινή ώρα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους ζυγούς, βρίσκεστε σε μία ιδιαίτερη περίοδο, που τα οικονομικά σας θέλουν περισσότερο φροντίδα και μάλλον δεν μπορείτε πλέον να τα διαχειριστείτε με άνεση. Καλή μέρα για όμορφες αποδράσεις, σε κοντινές περιοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο δεύτερο δεκαήμερο σας, να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, στον Αιγόκερω, θα έχετε μία έξαρση συναισθημάτων, μία καλή επαφή με το περιβάλλον σας και μάλιστα θα σκεφτείτε έναν μικρό περίπατο με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε όψη συνόδου ο Ήλιος με τον Ερμή, σας δημιουργεί την αίσθηση της υπερβολής, όταν επικοινωνείτε και όταν χρειάζεται να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Θα υπάρξει μία καλή εξέλιξη σε επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, με πολύ καλή γωνία που σχηματίζει με τον Άρη. Εσείς κυρίως που έχετε γεννηθεί στις 8 – 9 – 10 Ιανουαρίου, θα έχετε μία πολύ όμορφη συναισθηματική στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, την μέρα αυτή θα σας απορροφήσει μία οικονομική υπόθεση, χωρίς να πρέπει να πάρετε άμεσα απόφαση και αυτό γιατί υπάρχει μία ρευστότητα σε αυτό το θέμα. Θα έχετε έντονη σκέψη για ένα προσωπικό σας θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, σας δημιουργεί μία έντονη επιθυμία να βρίσκεστε κοντά με τα δικά σας πρόσωπα. Οι σχέσεις γίνονται πιο ουσιαστικές, όταν μάλιστα ξέρετε τι θέλετε από τις διαπροσωπικές σας επαφές.