Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 06/05/22 - 22:05

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σχηματιστεί ένα υπέροχο θετικό εξάγωνο, με τον Ήλιο και τον Άρη, όπου θα βοηθήσει ουσιαστικά να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ενεργούμε με περισσότερη αντοχή σε καταστάσεις που χρειάζονται σωματική δύναμη.

Από την άλλη η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα αναζητήσει την χαρούμενη πλευρά της ζωής, ενώ την Κυριακή, θα χρειαστεί περισσότερο προσοχή σε ψυχολογικά παιχνίδια, ή θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα, που θα έχουν να κάνουν με νεαρά πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα ευχάριστο διήμερο, ενώ θα παρουσιαστούν καινούργιες οικονομικές ευκαιρίες που θα έχουν μία παρασκηνιακή και καλά κρυμμένη πηγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργήσει με τον Άρη, μία πολύ καλή όψη, που θα σας βοηθήσει, στο φιλικό σας περιβάλλον, στα νέα σας σχέδια, αλλά και σε κάθε νέο στόχο. Επίσης, θα έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να μιλήσετε για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες νιώθετε ένα παραπάνω άγχος, ενώ με πολύ στοχευμένες κινήσεις, θα πρέπει να βάλετε σε τάξη κάποιες επαγγελματικές ή άλλες σημαντικές σας υποθέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9/5, θέλει να σας βάλει στην διαδικασία, να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρξουν έντονες επιθυμίες σας, που το πιο σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθούν. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία επαγγελματική εξέλιξη, που θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι κυρίως στον οικονομικό τομέα, διαφορετικά θα πρέπει να ανεχτείτε μία [εκμετάλλευση], που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτη.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά επειδή οι μέρες αυτές θέλουν και πολύ προσεκτικές κινήσεις, λόγο των εκλείψεων, μην αφεθείτε στην πρώτη εικόνα των πραγμάτων, αλλά σκεφτείτε και το μετά, που κρύβει η κάθε σας απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ καλό αυτό το Σαββατοκύριακο για σας, αν βέβαια καταλάβουν κάποιοι ότι έχετε κάποια όρια, που δεν πρέπει να τα υπερβούν. Από την άλλη, η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δημιουργήσει μία περίεργη ψυχολογία, που μάλλον θα σας κάνει να ξεσπάτε με έντονο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, δημιουργώντας μία πολύ καλή περίοδο με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, που δεν πρέπει να αφήσετε να φύγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για σας, να φροντίσετε τις σχέσεις σας και να νιώσετε δημιουργικότητα και έντονο ερωτισμό. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες θα έχετε στο δικό σας ζώδιο την έκλειψη Σελήνης, που θέλει προσοχή, στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστη αυτή η περίοδος για την προσωπική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να έχετε και τον νου σας σε θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας. Είστε σε μία πολύ καλή περίοδο, για να εντοπίσετε τα λάθη σας, ή να μάθετε εκείνους που υπόγεια θέλουν να σας βλάψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στον τομέα της οικογένειας, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να φτιάξετε τις σχέσεις σας, με τους οικείους σας. Η επικοινωνία σήμερα και αύριο, θα είναι ξεκάθαρη και εποικοδομητική, όταν μάλιστα αφορά άτομα από το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία δύστροπη περίοδο, αλλά μέσα από αυτή θα βρείτε την υποστήριξη και την ουσιαστική φροντίδα που την έχετε πάρα πολύ ανάγκη. Φροντίστε να απαλλαγείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν παραπάνω άγχος, από αυτό που μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή, να φροντίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμη και αν σας ενώνουν με αυτούς, κάποια ελάχιστα πράγματα. Σημασία έχει ότι κάποιες καταστάσεις καλό είναι να τις διαχειριστείτε έξυπνα, προς όφελος σας.