Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 2/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 2/12/ 2019

Ενημερώθηκε: 02/12/19 - 00:51

Zώδια: Δυνατή μέρα για να επιτύχουμε σημαντικές συμφωνίες. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

 

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα σας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα μπορέσετε να αναπτύξετε σε μικρό χρονικό διάστημα, υγιής σχέσεις και καλές προοπτικές σε ένα σημαντικό σας σχεδιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προκύψουν κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και θα μπορέσετε να βάλετε σειρά σε μία προσωπική σας υπόθεση. Οι καταστάσεις θα ευνοούν πάρα πολύ κάθε σας επιδίωξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και σας ευνοεί, βάζοντας νέους προορισμούς στα πλάνα σας. Άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα ανταποκριθούν σε κάθε μελλοντικό σας σχέδιο, με θερμή υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας δώσει χαρά και πολύ πιθανόν να μάθετε κάποιο ευχάριστο γεγονός, ή να ζήσετε μία υπέροχη ανατροπή, που αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα κρατήσει σε εγρήγορση την προσωπική σας ζωή και κάθε συναισθηματική σας επιλογή θα είναι πολύ σημαντική. Μην αφήσετε τον εγωισμό, να χαλάσει τις καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εξαιρετικά καλή μέρα για σας τους Παρθένους, εφόσον θα έχετε πολλά θέματα να επιλύσετε με έναν πολύ ευνοϊκό τρόπο. Η καλή θέση του Άρη και της Αφροδίτης, θα σας φέρει συναισθηματική ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε με σχετική ευκολία να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και σίγουρα θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις να έρθετε σε συμφωνία για κάποια καλή αγορά ή πώληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, αναπτερώνει το ηθικό σας και θα μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας πολύ δύσκολες υποθέσεις. Θα έχετε επίσης να ανανεώσετε κάποιες υποθέσεις, που αφορούν την οικονομική σας θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ θετική η μέρα αυτή, αν πραγματικά έχετε [εργαστεί] με τον εαυτό σας και έχετε καταλάβει τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Μην αφήσετε κάποια πρόσωπα να εκμεταλλευτούν την ανεκτικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να σας δίνει καλά μηνύματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, θα υπάρξουν καλές προοπτικές για κάθε υπόθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα συνεχίσει να σας ανανεώνει, βάζοντας πολλά θέματα σε αναμονή. Θα έχετε ίσως μία επιστροφή προσώπου από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ θετική μέρα για σας, με την συναισθηματική σας ζωή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Νέες γνωριμίες και καλές προοπτικές θα δώσει το σύμπαν για την σημερινή μέρα.