Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25/11/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25/11/2019

Ενημερώθηκε: 25/11/19 - 00:23

Zώδια: Έντονα θέματα θα ανατρέψουν συναισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο για σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βιώσετε κάποιες αλλαγές, που πού πιθανόν να μην μπορέσετε να αναστρέψετε τα γεγονότα, καλά ή άσχημα. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι συνθήκες έχουν ξεκινήσει από δική σας καθοδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο ή κακής συνεννόησης με τους άλλους, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε σε ποιο σημείο βρίσκεστε. Σήμερα θα σκεφτείτε νέους στόχους που θα έχουν σίγουρη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, με πολύ καλές προοπτικές. Προσοχή θα δώσετε σε θέματα υγείας και ιδίως αν έχουν να κάνουν με το στομάχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικοί σας στόχοι σήμερα δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο και θα κερδίσετε την εύνοια κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα είναι πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Για εσάς τα Λιοντάρια, οι μέρες αυτές σας δημιούργησαν μία σχετική ανασφάλεια, η οποία προερχόταν κυρίως από άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι εξελίξεις θα είναι προσεχώς καλύτερες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να εκφράζετε με θάρρος τις σκέψεις σας και να προχωράτε σε καινούρια επιτεύγματα που δεν θα καθυστερήσουν να γίνουν πραγματικότητα. Τα φλερτ και οι νέες κατακτήσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και γενικά ότι έχετε κεκτημένα. Θα πρέπει να δείξετε βέβαια μεγάλη προσοχή σε κάποιες σχέσεις σας, που συνεχώς σας δημιουργούν συναισθηματική αστάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να έχετε επιτυχημένες συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν σε κάθε επιδίωξη σας. Σίγουρα θα έχετε μία μέρα γεμάτη κίνηση και ψυχαγωγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε κάποια διαφορετικά πράγματα, που σίγουρα θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα και την ανία. Το παρασκήνιο είναι πολύ ενεργό, αλλά αν προσέξετε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικές ομάδες που ανήκετε, ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, που παίζει αυτή την περίοδο ένα καθοριστικό ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετή δύναμη ώστε να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και γενικά με την καλή σας φήμη. Μπορεί ακόμα να κάνετε ένα καινούριο διάβημα, που αφορά την επαγγελματική σας πρόοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τυχερή μέρα για σας θα είναι η Δευτέρα, εφόσον η Σελήνη θα βοηθήσει κάθε σας απόφαση, να υλοποιηθεί. Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, μία πνευματική εργασία, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία.