Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9/12/2019

Ενημερώθηκε: 09/12/19 - 00:40

Zώδια: Η αισιοδοξία επανέρχεται, λίγο πριν τις γιορτές.. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη, βάζοντας ενεργά την επικοινωνία στην ζωή σας. Ίσως να σκεφτείτε να κάνετε προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, ή να κάνετε συμφωνίες αρκετά ευνοϊκές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στην νέα θέση, στο ζώδιο του Τοξότη, σας παραπέμπει σε οικονομικά θέματα. Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, θα αφορούν από σήμερα έως τις 28/12, την διευθέτηση των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου, κινείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο από σήμερα, έως τις 28/12. Προσοχή σε εκείνα που θα λέτε στον σύντροφό σας, γιατί θα υπάρχει μία κακή εκτίμηση του λόγου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ανοίξει επαγγελματικές πόρτες. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε τον εργασιακό σας χώρο, ή θα φροντίσετε την υγεία σας και την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Η νέα θέση του Ερμή, σας φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα, που πολύ πιθανόν θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Τα οικονομικά σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για μία σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει πιο κοντά στα οικογενειακά σας θέματα, ενώ θα έχετε έγνοιες με τα παιδιά σας και με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, βάζοντας την ησυχία στο περιθώριο. Θα αναλάβετε κάποιες πνευματικές υποθέσεις και θα ταξιδέψετε μέχρι την αλλαγή της νέας χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον τομέα των οικονομικών σας, δείχνει ότι πριν τις γιορτές θα έχετε μία ανήσυχη τάση να ανανεώσετε με τις αγοραστικές σας επιλογές, τις καθημερινές σας επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδανικές οι μέρες αυτές, για να έχετε καλές συμφωνίες και ενδιαφέρουσες επαφές. Ο Ερμής έως τις 28/12, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίζει ιδανικές προοπτικές στην επικοινωνία και τα ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει να σκέφτεστε τους λόγους που δεν μπορείτε εύκολα να να νιώσετε την χαρά μέσα από την επικοινωνία. Ίσως να εμπλακείτε σε λόγια και αντιπαραθέσεις με τρίτα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη από σήμερα, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα ολοκληρώσετε έναν στόχο ή κάτι σημαντικό, που θα σας γεμίσει με χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας από σήμερα, θα φέρει πληροφορίες και νέα δεδομένα, για την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με μακρινούς τόπους.