Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29/11/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29/11/2019

Ενημερώθηκε: 29/11/19 - 01:41

Zώδια: Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγγυάται τις σωστές επιλογές, προβλέπει για σήμερα η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψή της, για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται και θα κάνετε σημαντικά βήματα στο να προχωρήσετε σε πολλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Βέβαια η προσωπική σας ζωή, θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μία πάρα πολύ καλή μέρα, για να αναπτύξετε κάποια παλιά σας σχέδια, ακόμη και αν δεν ολοκληρωθούν άμεσα.. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα μια μία υπόθεση, όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξουν καλές συνθήκες στο να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάποια οικονομικά θέματα. Ένα προσωπικό θέμα θα σας δώσει χαρά μετά από μία μεταξύ σας καλή επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει συντροφικές ανακατατάξεις. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε σημαντικές αλλαγές στη εργασία σας, αλλά και σε θέματα υγείας. Θα μπορέστε επίσης να κάνετε μία απαραίτητη αποτοξίνωση στον οργανισμό σας, αλλά και στο περιβάλλον σας, από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλά πράγματα και να σκεφτείτε την προσωπική σας ανάπτυξη, αλλά και την διασκέδαση σας. Ιδανική μέρα για να δείξετε την αξία σας και να πετύχετε κάθε στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα έχουν καλή και ήρεμη πορεία, κάτι που σας απασχολεί συνέχεια, λόγο συχνών εντάσεων και περίεργων καταστάσεων που επικρατούν. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αγαπητοί ου Σκορπιοί, θα έχετε την δυνατότητα ν επικοινωνήσετε αρκετά εύκολα και να πάρετε αποφάσεις, που στην ουσία θα είναι οι καλύτερες για σας. Ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μπαίνει στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δοθούν και σήμερα ευκαιρίες να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Η προσωπική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον και θα υπάρξουν επιθυμίες που θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα είναι πολύ θετική για συναισθηματικά θέματα και όχι μόνο. Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα είστε ευάλωτοι στις γνώμες και τις επιθυμίες των άλλων, αλλά αυτό μπορεί να το αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είστε πιο καλά με λίγους και εκλεκτούς δίπλα σας. Βέβαια το να φτάσετε στο άλλο άκρο και να απομονωθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν θα βοηθήσει καμία σας επιδίωξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλίες σας και οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι το ατού σας σήμερα. Θα υπάρξουν πολλές πιθανότητες να κερδίσετε αυτό ου θέλετε. Οι φίλοι θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.