Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/12/2019

Ενημερώθηκε: 18/12/19 - 23:54

Zώδια: Σήμερα θα υπάρξει εύνοια σε κάθε προσπάθεια που απαιτείται καλός συντονισμός. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που σας έχουν δυσκολέψει κατά το παρελθόν. Φροντίστε να βρεθείτε κοντά στους στόχους σας και μην αφήνεις κανέναν να σας απομακρύνει από αυτούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σήμερα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων σας. Θα έχετε κάποια ταξίδια και μετακινήσεις, που όταν ολοκληρωθούν θα σας δώσουν βελτίωση μιας κατάστασης που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Άρη – Κρόνου, θα σας κάνει περισσότερο δυνατούς και ικανούς να τακτοποιήσετε το κάθε τι, ακόμη και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια. Ο σύντροφος θα έρθει σήμερα πιο κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετά καλά γεγονότα, για να κάθεστε να ασχολείστε ακόμη με το παρελθόν. Αν είστε αδέσμευτοι, πού πιθανόν να υπάρξει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Αν σήμερα εκμεταλλευτείτε σωστά και έξυπνα κάθε γεγονός, θα έχετε μόνιμες λύσεις σε προβληματισμούς σας, που αφορούν την οικογένεια σας και την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ συγκροτημένη μέρα, όπου πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν και θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Εύνοια θα υπάρχει στην κοινωνική σας ζωή, σε ταξίδια και συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν σήμερα προσπαθήσετε με δικαιοσύνη να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, θα μπορέσετε να προχωρήσετε κυρίως σε οικονομικές υποθέσεις με μεγάλη άνεση και επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, κάνει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο, οπότε και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προωθήστε οικονομικά θέματα με ευέλικτους τρόπους, αλλά μην ακούς τις γνώμες των άλλων. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην διαίσθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές αλλαγές θα σας δοθούν και σίγουρα θα υπάρξουν γενναιοδωρία στην συμπεριφορά αγαπημένων σας προσώπων προς εσάς. Να δεχτείτε την βοήθεια καλών σας φίλων, και να συμμετέχετε σήμερα στην φροντίδα προσώπων που σας έχουν ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προωθήσετε τα σχέδια σας, χωρίς βέβαια να φτάνετε στην υπερβολή. Φροντίστε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη, όταν απομακρυνθείτε από λάθος πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα με πολύ καλές εξελίξεις, εφόσον το μεγαλύτερο μέρος της θα δείτε τους στόχους σας να ολοκληρώνονται. Αν είστε δεσμευμένοι έχετε μία εξαιρετικά καλή μέρα με το ταίρι σας.