Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21/11/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21/11/2019

Ενημερώθηκε: 21/11/19 - 01:19

Zώδια: Έντονα συναισθήματα φέρνει η Σελήνη στην Παρθένο και δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Με ευκολία θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, αλλά και θα φροντίσετε την υγεία σας, που την έχετε αφήσει το τελευταίο διάστημα. Μία κατάσταση που αφορά ένα χρηματικό ποσόν, θα σας απασχολήσει, ευτυχώς χωρίς να υπάρχει περίπτωση απώλειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα για σας τους Ταύρους, θα είναι μία πάρα πολύ καλή μέρα, όπου και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους σκοπούς σας και να κερδίσετε με την γοητεία σας την εύνοια κάποιων ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν σήμερα κάποια οικογενειακά θέματα που θα τακτοποιηθούν σχετικά γρήγορα και εύκολα. Μην έχετε εγωισμό όταν κατά βάθος έχετε δημιουργήσει εσείς μία δύσκολη κατάσταση στα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία θετική μέρα για να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή. Ίσως κάποια λάθη του παρελθόντος να μην μπορούν να διορθωθούν και για αυτό το λόγο απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας εκτιμούν πλέον.

ΛΕΩΝ

Η μέρα αυτή είναι υπέροχη και ετοιμαστείτε για να κάνετε σωστές κινήσεις σε πρακτικούς τομείς που μέχρι τώρα αδυνατούσατε. Θα νιώσετε γενναιόδωροι ε τους άλλους και θα μπορέσετε να χαρείτε μία όμορφη βραδινή έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα προσωπικά θα έχουν μία καλύτερη πορεία, αλλά ουσιαστικά θα βάλετε μία σειρά στις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας και ζητούν λύσεις. Η μέρα σας θα είναι ήρεμη και θα έχετε δίπλα σας σωστά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε καλύτερη ψυχολογία και μάλλον είναι καιρός να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα σας με περισσότερη αισιοδοξία και θάρρος. Είστε ιδιαίτερα δημοφιλής με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ και πάρα πολύ καιρό αναζητάτε την ηρεμία σας και αυτό μάλλον θα πρέπει να συνεχίσετε να το διεκδικείτε, ακόμη και αν δεν υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Οι σταθεροί φίλοι σας στηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε την επαγγελματική σας καταξίωση και να επωφεληθείτε με ότι καλό μπορεί να σας τύχει, μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να έχετε μία καλή οικονομική προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ καλή μέρα που σας ταιριάζει γάντι. Αποκτάτε ισορροπία και τα συναισθήματα σας βρίσκουν την ανταπόκριση που πραγματικά θα θέλατε. Επίσης η διαίσθηση σας, βοηθά τους σκοπούς που έχετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν, όπως επίσης και θα έχετε κάποια οικονομική βοήθεια που περιμένατε από καιρό. Μην αφήσετε να χαθούν κάποιες ευκαιρίες που αφορούν κάποια συμφέρουσα αγορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή θα είναι σήμερα πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα καλύπτει πολλές συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά και υλικές. Επιτέλους δώστε τέλος στην ανασφάλεια.