Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 10/12/2019

Ενημερώθηκε: 10/12/19 - 00:05

Zώδια: Μία μέρα που αγαπά τις αλλαγές. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Οι δικοί σας άνθρωποι σήμερα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Ένα μικρό ταξιδάκι μπαίνει στο πρόγραμμα και εσείς σκέφτεστε να περάσετε όμορφα, αφήνοντας πίσω κάποια θέματα που σας πιέζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοούνται προσωπικά θέματα, αλλά από το απόγευμα και μετά, θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα με πολύ καλές προοπτικές. Μην ξεχνάτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα μπορέστε να κάνετε κάποιες χρήσιμες αλλαγές, που αφορούν την οικονομική σας θέση κυρίως. Μην αφήσετε να φύγουν επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας δώσουν την ικανοποίηση να αναδειχθείτε περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο θα γίνουν σήμερα, όχι απαραίτητα για κακό, αλλά το πιθανότερο είναι να ανανεώσετε την σχέση σας με το έτερον ήμισυ, βάζοντας χρώμα στην συναισθηματική σας ζωή, πριν τις γιορτές.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστη και εποικοδομητική μέρα σας περιμένει σήμερα αγαπητά μου Λιοντάρια. Οι πλανήτες θα σας δώσουν την ικανοποίηση μιας επαγγελματικής εξέλιξης, που θα είναι ότι ακριβώς περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε πνευματικές προκλήσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από παρελθοντικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με καλές οικογενειακές υποθέσεις ξεκινά η μέρα σας. Κάποιες έξυπνες κινήσεις, θα σας απομακρύνουν από πρόσωπα που δεν έχουν δει ποτέ τις προσπάθειες σας με αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα θα καλυτερεύσουν ακόμη και αν οι ρυθμοί είναι αργοί. Ήρθε η στιγμή που οι βαθιές σας επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν και θα επιστρατεύσετε όλη σας την επιμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σπουδαία μέρα για τα οικονομικά σας, εφόσον θα έρθουν λύσεις από το πουθενά. Βάλτε στόχους και σκοπό, εφόσον η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάποια προσωπικά θέματα να επιλύσετε και σίγουρα θα νιώσετε ότι οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να υπάρχουν στην ζωή σας. Ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα πολλά επαγγελματικά ζητήματα, που θα πάρουν ανοδική πορεία. Μην αμελήσετε τους στόχους σας, γιατί θα φροντίσει το σύμπαν, να τους ολοκληρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σε μία πολύ καλή μέρα, όπου ο περίγυρος σας πραγματικά σας αποδέχονται και σας θαυμάζουν πραγματικά. Έξυπνα λοιπόν μπορείτε να αποκτήσετε την κοινωνική σας αναγνώριση.