Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 11/11

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 11/11
Ενημερώθηκε: 10/11/19 - 23:49

 Ζώδια: Σήμερα η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, θα δώσει ουσία και βαρύτητα στις επικοινωνίες - Τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά. 

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ενώ είναι πιθανό να σας επιστραφούν χρήματα, ή να δώσετε εσείς κάποια που έχετε καθυστερήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, θα σας κάνει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας επιλογές, σχέσεις και συνεργασίες και να μπουν νέες βάσεις. Κάποιοι από εσάς, θα μάθετε κάτι, που θα σας είναι πολύ χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη συνόδου του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, Ερμή, με τον Ήλιο, θα σας παρουσιάσει κάποια μικρά προβλήματα με συναδέλφους , ή με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως να μην είστε απόλυτα σίγουροι με την ειλικρίνεια κάποιων ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί σήμερα να επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να προσέξετε την [παράξενη] συμπεριφορά προσώπων που είναι δεμένα μαζί σας, συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου που σχηματίζει σήμερα ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο, θα σας προκαλέσει οικογενειακές υποθέσεις που είναι ανοικτές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ίσως να πρέπει να ψάξετε για τις αλήθειες κάποιας υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό, συναντά σήμερα τον Ήλιο, όπου και θα πρέπει να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί με τον τρόπο που θα εκφράσετε σήμερα τις απόψεις σας. Ότι πνευματική εργασία, θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα οι συνθήκες θα σας οδηγήσουν να επανεξετάσετε τις προϋποθέσεις για μία επαγγελματική συνεργασία, ιδίως αν τα οικονομικά είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθούν εκ νέου. Μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις σε σημαντικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή σήμερα με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει επιφυλακτικούς σε κάθε κατάσταση. Οι αναβλητικότητα, μάλλον καλό θα σας κάνει, εφόσον κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το παρασκήνιο θα έχει την τιμητική του και θα προχωρήσετε σε μυστικές συμφωνίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο, που δεν είχατε κλείσει εντελώς τους μεταξύ σας [λογαριασμούς].

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορεί να επανεμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που είχατε μία πολύ στενή σχέση, ή να τα αναζητήσετε εσείς, σας εξιλέωση, γιατί νιώθετε ότι κάτι δεν έχετε πράξει σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι γεμάτη με επαγγελματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Πιθανότατα να ζητήσετε την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου, όταν θα νιώσετε ότι χρειάζεστε έναν έμπιστο σύμβουλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο, σίγουρα θα σας ευνοήσει σε νομικές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Γενικά οι επαφές σας με πρόσωπα από το παρελθόν θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας αυτής.