Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 25/02/24 - 23:45

Ζώδια: Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Ζυγού και το ενδιαφέρον μας περνά στις προσωπικές μας σχέσεις. Γενικότερα υπάρχει μία έντονη αναζήτηση για ηρεμία και ανάγκη να ισορροπούν οι καταστάσεις, βρίσκοντας την χρυσή τομή.  

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα υπάρξουν πολύ έντονες συναισθηματικές στιγμές στην προσωπική σας χρονιά, όπου θα ανανεώσετε την σκέψη και τις απόψεις σας για μία σχέση, ή τον γάμο σας. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η προσοχή σας πέφτει εξ ολοκλήρου στην προσωπική σας ζωή και γενικότερα στις σχέσεις σας. Κάποια πράγματα θέλετε να τα ξανασκεφτείτε, ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιθανό σήμερα να αγχωθείτε δημιουργικά με την εργασία σας, αλλά και με πράγματα που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας και θέλετε να τα ολοκληρώσετε.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματική και αρκετά δημιουργική θα είναι η μέρα σας. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες, είναι αρκετά επιβαρυντική, κυρίως για την πορεία κάποιων πραγμάτων που έχουν μεγάλη σημασία για την επαγγελματική σας πορεία.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλή μέρα για να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα, να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, αλλά και με την ανανέωση του χώρου σας. Κάποιοι από σας θα δεχθείτε επισκέψεις και θα νιώσετε την ζεστασιά της θετικής συντροφιάς.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα σας θα έχει αρκετή δύναμη στο να επικοινωνήσετε, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να κάνετε κάποιες νέες επαγγελματικές σκέψεις και συναντήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του Παρθένους, καλή θα αποδειχθεί η μέρα σας στα οικονομικά σας. Ίσως μάλιστα δεχθείτε ένα χρηματικό ποσό, ή ένα δώρο που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, στρέφει το ενδιαφέρον σας σε προσωπικές υποθέσεις. Είστε συντονισμένοι με το εμείς και όχι με το εγώ και αυτό θα φανεί σε όλη την διάρκεια της μέρας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά ήρεμη, όπου θα σκεφτείτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να εφαρμόσετε μία πιο εσωτερική διαδικασία, στα θέματα που σας απασχολούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνικότητα σας σήμερα θα έχει ένα αρκετά δυνατό άνοιγμα, αλλά μην ξεχνάτε την παρουσία του Κρόνου, όπου θέλει να σας επισημάνει κάποια παλιά σας λάθη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία μέρα πολύ ενεργή στα επαγγελματικά σας. Ίσως διεκδικήσετε κάποιο χρηματικό ποσό, που θα σας φανεί χρήσιμο για το επόμενο διάστημα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά δραστήριοι σήμερα και βρίσκεστε σε μία έντονη πνευματική ανύψωση, ή προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι. Βέβαια αν είναι να κλείσετε αυτές τις μέρες μία εμπορική ή οικονομική συναλλαγή, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για κάθε λεπτομέρεια που θα παρουσιαστεί.  

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε λίγο ταλαιπωρημένοι αυτή την περίοδο, αλλά καλό είναι να μην αφήσετε να σας καταβάλει όλο αυτό. Φροντίστε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και σας δίνουν κίνητρα για το αύριο.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ