Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ενημερώθηκε: 10/08/22 - 20:25

Της Αλεξάνδρας Καρτά


Ζώδια: Σήμερα ο Ήλιος από τον Λέοντα, δέχεται την δύσκολη όψη του Ουρανού. Η ένταση στις σχέσεις και ο τρόπος επικοινωνίας, είναι απρόβλεπτος και οδηγούμαστε σε ρήξεις.

Η συμβουλή μου είναι ότι σήμερα δεν θα πρέπει να ξεκινήσετε τίποτα σημαντικό, ανεξαρτήτου ζωδίου, γιατί η διάρκεια του, θα είναι μικρή. Πολύ προσοχή τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, στην 18 μοίρα, όπου και θα υπάρχει έντονη αστάθεια.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε μία έντονη επιθυμία να ξεκαθαρίσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που σας έχουν κουράσει. Με οποιοδήποτε κόστος θα μιλήσετε στους άλλους, για τις λάθος συμπεριφορές, που έχετε υποστεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός σας έχει δημιουργήσει την διάλυση του παρελθόντος, έτσι και σήμερα θέλει να σας δείξει νέα μονοπάτια. Ίσως το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας πιέζει και σας δημιουργεί εντάσεις και ανισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο εκνευρισμός σας θα είναι διάχυτος και σίγουρα δεν θα πρέπει να βρίσκεστε σε σημεία, που το γενικότερο κλίμα μεταξύ των ατόμων που σας περιβάλουν, είναι προβληματικό. Μία σπίθα αρκεί, για να υπάρξει καβγάς και λόγια, που θα μετανιώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με πολύ προσοχή θα πρέπει σήμερα να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό να προκληθούν ξαφνικές ανατροπές σε επαγγελματικές συμφωνίες, με αποτέλεσμα να υπάρξει κλιμάκωση στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Για σας που τα γενέθλια σας είναι σήμερα, θα έχετε μία πολύ ανατρεπτική γενέθλια χρονιά. Γενικότερα η όψη τετραγώνου με Ήλιο – Ουρανό, θα δημιουργήσει μία έντονη δυσφορία στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεστε σε ένα περίεργα αψυχολόγητο διάστημα, ο Ήλιος να σχηματίζει δύσκολες όψεις στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου όλα βρίσκονται σε μία ένταση, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία.

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο, όμως οι δύσκολες όψεις του Ήλιου, σας δημιουργούν αστάθμητους παράγοντες, ώστε να μην έχουν καλή ροή τα γεγονότα. Μακριά από ανέντιμα πρόσωπα, που έχουν στόχο να σας εξαπατήσουν σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ισορροπίες χάνονται και καλό είναι να μην αντιδράτε με το παραμικρό. Βρίσκεστε σε ένα τεταμένο κλίμα, αλλά πολύ διαφωτιστικό, για τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας και τον ρόλο τους, στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες ευθύνες δημιουργούνται με την όψη τετραγώνου Ηλίου – Ουρανού. Οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας δημιουργήσουν πίεση και άγχος. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα καλό είναι να μην αφήσετε τις καταναλωτικές σας ανάγκες να σας δημιουργήσουν έντονα προβλήματα. Κρατήστε ισορροπίες με τις σχέσεις σας και χαρείτε τις δημιουργικές σας ασχολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ζωή, η οικογένεια και οι συνεργασίες, θα υποστούν αλλαγές. Μην περιμένετε να σας κατανοήσουν οι άλλοι και μην γίνεστε άδικοι με τις επιλογές σας, όποιες και να είναι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η επικοινωνία σας, οι μετακινήσεις και γενικότερα οι επαφές σας με τους άλλους, σας έχουν προβληματίσει. Είστε σε μία άβολη θέση, γιατί νιώθετε ότι οι άλλοι δεν συμμετέχουν στους προβληματισμούς σας και βρίσκονται συνεχώς απέναντι σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ