Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ZODIA
Ενημερώθηκε: 11/09/19 - 23:41

Ζώδια: Σύμφωνα με όσα προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, επειδή η  Σελήνη είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, ξαναφέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις από το παρελθόν.

Δείτε παρακάτω  αναλυτικά την πρόβλεψη της Αλεξάνδρας Καρτά :

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε καταστάσεις που σας έχουν αναστατώσει από το παρελθόν. Φροντίστε να βάλετε σε τάξη ένα επαγγελματικό θέμα, που θέλει την δική σας και μόνο φροντίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι σημαντικό και επαναστατικό για να αλλάξετε την συναισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να μην αφήσετε κανένα περιθώριο σε πρόσωπα από το περιβάλλον σας, να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε πεσμένη διάθεση και θα βλέπετε αρκετά πράγματα με αρνητικό τρόπο. Φροντίστε να μην τραφεί η κακή άποψη που έχετε για το κάθε τι και χαμογελάστε στα απλά πράγματα που βρίσκονται γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε σκέψεις που θα υλοποιήσετε το επόμενο διάστημα. Μην ακούτε τις απόψεις των άλλων και προχωρήστε σε εκείνα τα θέματα που σας αφορούν και έχετε σωστή άποψη.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν σκέψεις και γεγονότα που θα σας κάνουν να αναστατωθείτε για ένα οικονομικό ζήτημα. Μην αφήσετε κάποια πρόσωπα να περιπλέξουν τα οικονομικά σας και μην εμπιστευτείτε σήμερα κανέναν για αυτά τα ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά πράγματα δεν θα γίνουν όπως ακριβώς θα θέλατε και η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα περιπλέξει τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Κάνετε πράγματα που δεν θα σας εκθέσουν σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανό επίσης να μπείτε στην διαδικασία να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, μέσα από μία ισορροπημένη διατροφή που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε κάθε νέα κατάσταση που θα προκύψει και μπορεί να αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σας, θα έχουν κάτι διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μπορεί να ξέρετε από παλιά. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια τυχαία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται μακρυά σας λόγο καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε την διάθεση να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα, θέματα που σας αφορούν. Ίσως να σας είναι πολύ εύκολο να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο, που είχατε απομακρυνθεί μεταξύ σας, για λίγο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να εστιάσετε την προσοχή σας σε πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Η διάθεση σας αλλάζει προς το καλύτερο και εσείς αναζητάτε χαμένα σας εδάφη