Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 25/05/22 - 21:22

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια:  Σήμερα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα έντονες πλανητικές όψεις, αλλά η επιρροή των προηγούμενων ημερών, αλλά και των επόμενων, δίνουν ένα ιδιαίτερα έντονο χρώμα, που επηρεάζει τα 12 ζώδια.

Έτσι η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού, ενώ έχει προστεθεί από χθες και η Σελήνη, δείχνει ότι αυτή η χρονική στιγμή, είναι γεμάτη από νέα ξεκινήματα, επεκτατικές επιθυμίες, επιχειρηματικά διαβήματα, όπως επίσης, πνευματικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ
Έντονα συναισθήματα σας κατακλύζουν αυτή την περίοδο, ενώ σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει ανήσυχους για ένα προσωπικό θέμα που θέλετε να τακτοποιηθεί άμεσα. Είστε πρωταγωνιστές των ημερών και αυτό σας κάνει να έχετε πολλές και καθημερινές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικότερα έχετε ανησυχία για θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την εργασία σας. Σήμερα ίσως να έχετε την επιθυμία να απομονωθείτε, ή να ανασύρετε πληροφορίες που θα σας είναι χρήσιμες, για ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχετε έντονη την επιθυμία, να βρεθείτε με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον, ή να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε ίδιους στόχους και αντιλήψεις. Ίσως μάλιστα επιδιώξετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα, με κάποιον ειδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά ζητήματα έχουν προκύψει αυτές τις μέρες και ίσως σας απορροφήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Σημασία έχει ότι δεν θα υπάρξει στατικότητα και ακαμψία σε αυτόν τον τομέα.

ΛΕΩΝ
Μία δυνατή μέρα για σας, όπου θα προσπαθήσετε να θέσετε νέα ξεκινήματα σε πνευματικές αναζητήσεις σας, όπως επίσης θα σας απασχολήσουν ταξίδια και υποθέσεις που βρίσκονται μακριά σας. Φροντίστε να είστε ανοικτοί σε κάθε καινούρια εμπειρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καιρός να φέρετε στην επιφάνεια πράγματα που είχατε αναστολές και φόβο για αυτά. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά ζητήματα, που αφορούν και άλλο πρόσωπο, εκτός από εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θέτει και πάλι έντονο τον προβληματισμό σας για τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τον ρόλο που παίζουν στην ζωή σας. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν εντάσεις, αν δεν κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονες και μεγάλες αλλαγές θα γεμίσουν την μέρα σας, βάζοντας σε προτεραιότητα την εργασία σας και το καθημερινό σας πρόγραμμα. Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε μία αλλαγή, στην εμφάνιση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλη αυτή την περίοδο, θα υπάρξει η επιθυμία σας για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα θελήσετε να αλεγράρετε περισσότερο και να μην δεσμευτείτε απόλυτα με ένα πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογένεια και γενικότερα τα πρόσωπα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας επηρεάσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Είναι η στιγμή που νιώθετε μεγάλη δέσμευση στα θέλω των άλλων, κάτι που σας δημιουργεί εκνευρισμό και παράπονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα χαρείτε την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων και πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε για να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Η Σελήνη στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, θέλει να σας βγάλει από περιορισμούς και να ανοίξει περισσότερο την σκέψη σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Με πολυαστρία στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θα υπάρξουν σκέψεις και έντονη αναζήτηση, για υλικά αποκτήματα και όχι μόνο. Η εργασία σαν προέκταση των οικονομικών σας απολαβών, είναι ένα ακόμη ζήτημα που θα σας απασχολήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ