Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 9/10/2021

 
Ζώδια Σάββατο 9/10/2021

Ενημερώθηκε: 09/10/21 - 01:35

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού, με κάποιες πιο ήπιες πλανητικές όψεις, όπου δείχνει μία μέρα που θα υπάρχουν πιο ήρεμες καταστάσεις.

Βέβαια η σύνοδος, Ήλιου, Άρη και ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού για την ομαλή πορεία μιας τεταμένης περιόδου με διαφορετικές απόψεις, όπου το δίκιο βρίσκεται κάπου στο κέντρο.

Από την άλλη, η Αφροδίτη ανανεώνει τα ζώδια της φωτιάς, (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες), των πρώτων ημερών.

Ας δούμε λοιπόν τα δώδεκα ζώδια για το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μία μετακίνηση, ή μία επικοινωνία με πρόσωπο που σας ταιριάζει απόλυτα συναισθηματικά. Για τους γεννημένους 4 – 5 – 6 Απριλίου, καλό είναι να προσέξετε τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, όπου δυστυχώς θα υπάρξουν εντάσεις και διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα σημαντικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα γεγονότα θα είναι πιο ήπια και μάλιστα θα βρείτε ένα λόγο για να χαρείτε και να αισθανθείτε όμορφα με την συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων. Η παραφωνία της μέρας θα είναι η επαγγελματική σας πορεία, όπου νιώθετε ότι κάτι δεν προχωρά ομαλά και μάλιστα υπάρχει μία ένταση, που δεν μπορείτε να την τιθασεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή μέρα για σας, εφόσον θα βρείτε χρόνο να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή, με Ήλιο και Άρη, θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν, που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του τελευταίου πενθημέρου, θα υπάρξουν σήμερα θετικές ανακατατάξεις, που ενώ θα φανούν στην αρχή δύσκολες, θα σας ευνοήσουν στα μάτια των άλλων. Γενικότερα, οι μέρες αυτές είναι δύσκολες σε οικογενειακά θέματα, με πολύ γκρίνια και κουβέντες, που δυστυχώς δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους τα Λιονταράκια, οι μέρες, αρχίζουν να γίνονται πιο χαρούμενες και κυρίως να σας δύνονται ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Η επικοινωνία σας συνεχίζει να είναι [επεισοδιακή], με νέα δεδομένα και πρόσωπα από το παρελθόν, που κάνουν την εμφάνιση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους αγχωμένους Παρθένους, οι μέρες αυτές είναι ένα test drive που σίγουρα σας κάνει ανήσυχους για την σταθερότητα των οικονομικών σας. Βέβαια όλο αυτό είναι παροδικό και πολύ σύντομα θα νιώσετε και πάλι, ότι ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Όπως έχω ξανά αναφέρει, ο Οκτώβριος γενικότερα σας έχει γίνει [πονοκέφαλος], σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, έχει μία μεγάλη γκάμα γεγονότων, που σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, λίγο πριν το εγκαταλείψει, έχει μία καλύτερη επιρροή και σίγουρα τα γεγονότα θα είναι περισσότερο θετικά για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας. Καλές οικονομικές εξελίξεις θα σας φέρουν το επόμενο διάστημα, απαλλαγή από τα άγχη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, λίγο πριν μπει στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει μελαγχολικούς, αλλά σταδιακά αυτή η ψυχολογική τάση, θα σας εγκαταλείψει. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η ανησυχία σας στρέφεται στους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σήμερα θα απολαύσετε το φιλικό σας περιβάλλον. Μην πιέζετε καταστάσεις και αφήστε να έρθουν τα πράγματα, [ότι είναι να έρθει], με ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία σχετικά ήρεμη μέρα, με την προσοχή σας στραμμένη σε εξελίξεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και την επικοινωνία σας με πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν. Ίσως μάλιστα ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε κάποιο σύλλογο, ή ομάδα που ταυτίζεστε ιδεολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν καλά γεγονότα, που θα απαλύνουν την περίοδο αυτή των εντάσεων. Βέβαια η ασυνεννοησία αυτής της περιόδου, θα κάνει να έχετε προβλήματα οικονομικής φύσεως, με τον σύντροφο, ή τους συνεργάτες.