Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 27/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (187239), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9730), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 26/10/2021 (224544), ΖΩΔΙΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 (224545)

Ενημερώθηκε: 26/10/21 - 20:35

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα υπάρξει μία μικρότερη εύνοια, λόγο του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ερμή, αλλά και του Χείρωνα. Επίσης η Αφροδίτη σήμερα έρχεται σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ποσειδώνα, όπου η πρόθεση για εξαπάτηση σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια όψη αμφισβήτησης και κακών σχέσεων με τους άλλους, που ξεκινά από την ανάγκη μας, να εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που μας επηρεάζουν συναισθηματικά.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα που θα βρίσκεστε σε μία [ελεγχόμενη] σύγχυση, όπου οι σκέψεις σας δεν θα σας επιτρέπουν να κάνετε το καλύτερο για σας. Μπορεί επίσης να αναβάλετε μία συνάντηση σας, με πρόσωπο που νιώθετε συναισθηματική ταύτιση. Γενικότερα καλό είναι να μην μπείτε στην διαδικασία, να εμπιστευτείτε σε σοβαρά θέματα τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα έχει κάποια θέματα που με δυσκολία θα κατανοήσετε. Όπως η ψεύτικη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, που δεν είναι ξεκάθαρη για σας. Ακόμη και μία λάθος οικονομική κίνηση, θα σας δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο στα εισοδήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η μέρα αυτή είναι αρκετά [περίεργη] σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Ιδίως οι γεννημένοι στις 10, 11, 12 Ιουνίου, θα βιώσουν μία περίεργη συμπεριφορά. Βέβαια αυτό μπορεί να προέλθει και από εσάς προς τον σύντροφό σας, δηλαδή να προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι, ή να το παρουσιάσετε με άλλο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, αλλά χωρίς να υπόσχεται τα θετικά της στοιχεία. Η παραφωνία είναι ότι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Χείρωνα, θα έχει σαν αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια, κακοποιητικές συμπεριφορές που έχετε βιώσει από άλλα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, θα υπάρξουν κάποιες περίεργες ψυχολογικές μεταπτώσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε το μακρινό σας παρελθόν, αλλά μέσα από δύσκολες στιγμές. Πολύ πιθανόν να έχετε μία γενικότερη υποτονική στάση, στο να αντιμετωπίσετε τους άλλους και τα προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η δύσκολη στιγμή αυτών των ημερών, όπου θα πρέπει να αποφύγετε τα ψέματα των άλλων, όπως επίσης και την [θολή] τους εικόνα. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από τα υπερβολικά λόγια και υποσχέσεις, που κάποιοι θέλουν να σας χειραγωγήσουν μέσο αυτών. Για τους γεννημένους, 12 – 13 – 14 Σεπτεμβρίου, η μέρα αυτή θέλει πολύ προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα αυτή έχει ένα πολύ μπερδεμένο στίγμα. Από την μια η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκόπου σας, δεν θέλει με τίποτα να σας αφήσει καλές σκέψεις ως προς την καριέρα σας, ενώ από την άλλη, μία επικοινωνία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, θα σας δώσει μία τελείως λάθος πληροφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρα αυτή δεν θα είναι καθόλου βοηθητική, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στα οικονομικά σας. Προσοχή λοιπόν σε ότι συμφωνήσετε με τους άλλους, γιατί θα εμπλέκονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις, που δεν θα είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, στα λόγια που θα ακούσετε, τις συναντήσεις σας, τις οικονομικές σας δοσοληψίες, αλλά και τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, μία όψη που φέρνει από μόνη της συνεχείς προκλήσεις και πιέζει αρκετά, έως να φτάσετε στην ψυχολογική και σωματική εξάντληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη και σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε προσωπικό επίπεδο. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θέλει να σας δείξει μέσα από την δύσκολη όψη της με τον Ποσειδώνα, να αποφύγετε να κυνηγάτε, συναισθηματικές χίμαιρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα αυτή έχει να κάνει με ανασφάλειες από το παρελθόν και γενικότερα, την θέση σας σε μία προσωπική σας επιλογή. Η Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αναμφίβολα βάζει τις σχέσεις σας σε δοκιμασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, αυτή η μέρα σας κάνει ένα πισωγύρισμα, σε δυσκολίες που έχετε περάσει και δεν τις έχετε διαγράψει ακόμη από την ζωή σας. Για τους γεννημένους [10 – 11 και 12 Μαρτίου], θα πρέπει να είστε περισσότερο ειλικρινής με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας, που τον αδικείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ