Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 10 Μαΐου 2022

 
Ζώδια

Ενημερώθηκε: 10/05/22 - 00:01

Zώδια: Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μία ένδειξη ότι τα ζώδια της Γης θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια, εφόσον ισχυροποιείται πλανητικά και από το υπόλοιπο ωροσκόπιο. Έχω ξαναπεί ότι πολλές [άδειες] από πλανητικές όψεις μέρες, όπως αυτή, χρωματίζονται από την γενικότερη περίοδο και στην περίπτωση αυτή, έχουμε μία πλούσια σε γεγονότα και καταστάσεις χρονική στιγμή, λόγο τις μεγάλης έντασης σε αστρολογικά φαινόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε αναμονή πολλών εξελίξεων και στο χέρι σας είναι να τα καθοδηγήσετε την περίοδο αυτή, είτε προς όφελος σας, είτε όχι. Προσοχή σε λάθη, που μπορεί να κάνετε λόγο έντονου ...εγωισμού και αυτοπεποίθησης, που ξεφεύγει αρκετές φορές, από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα ευνοεί εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, κάτι που μπορεί να φέρει καλές σχέσεις με τους άλλους, ακόμη και για λίγο. Μην ξεχνάτε ότι γενικότερα οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μία περίοδο αλλαγών, ή εντάσεων και αυτό συμβαίνει γιατί, πρέπει να αλλάξετε πρώτα εσείς και μετά ο κόσμος γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, θα υπάρξουν σήμερα κάποια γεγονότα, που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να αναζητήσετε μία αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο, ή να κάνετε κάποιες μεταρρυθμιστικές κινήσεις, που θα ωφεληθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε στο πρόγραμμα σας σήμερα μετακινήσεις, επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και συζητήσεις, που αποσκοπούν στην λύση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας. Το επόμενο διάστημα θα ενεργοποιηθούν εργασιακά θέματα, που χρειάζεται να έχετε ανοικτούς του διαύλους σας, σε κάθε πιθανή κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές ανησυχίες θα υπάρξουν σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι. Βέβαια θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά και σε νομικά θέματα, κυρίως το επόμενο διάστημα, εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θέλει να σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και να φροντίσει τις προσωπικές σας επιλογές. Επίσης, είναι καιρός να ανανεώσετε κάτι, που θεωρείτε σημαντικό στοιχείο για να νιώθετε καλά. Η ψυχολογία σας και οτρόπος που αντιλαμβάνεστε κάποιες καταστάσεις, θα παίξει πρωταρχικό ρόλο αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, κάποια θέματα που αφορούν την υγεία και την εργασία σας, θα έχουν την τιμητική τους. Ίσως να βρεθούν λύσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα, να νιώσετε καλύτερα, αν μάλιστα αρχίσετε να βάζετε τα πράγματα που σας απασχολούν σε νέες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν σήμερα πολύ καλές ευκαιρίες να ανανεωθείτε μέσα από προσωπικές επιλογές. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, θα βρεθούν κοντά σας, για να ενισχύσουν τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με επαγγελματικές ανησυχίες θα αποδειχθεί αυτό το διήμερο για σας, όπως επίσης θα πρέπει να μην παραλείπετε να σκέφτεστε αρκετές φορές τις αποφάσεις σας, πριν τις θεωρήσετε κατοχυρωμένες και έτοιμες να μπουν σε εφαρμογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αυτή η μέρα θα έχει μία πολύ θετική επιρροή, εφόσον η Σελήνη από μία πολύ καλή γωνία προς εσάς, θα σας φροντίσει. Βέβαια να είστε φειδωλοί σε επαγγελματικές συζητήσεις και αλλαγές που πρόκειται να έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα προκύψουν σήμερα, που μπορεί να αφορούν εκκρεμότητες σας από το παρελθόν. Βέβαια καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε αγορές και κάθε είδους οικονομικές δοσοληψίες, που μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για σας, όταν μάλιστα η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, γίνεται προάγγελος κάποιων προσωπικών σας διεκδικήσεων. Επίσης, να αφήνετε τους άλλους να μιλούν για τα συναισθήματα τους, θα μάθετε πολλά, κυρίως τιςαλήθειες που αγνοούσατε.