Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 16/05/22 - 19:47

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, για τους περισσότερους από μας ανεξαρτήτου ζωδίου, εξελίσσεται μία αρκετά απαιτητική περίοδος, που πρέπει να την διαχειριστούμε με υπομονή και διορατικότητα. Επίσης η Σελήνη αλλάζοντας ζώδιο σήμερα, φέρνει μια διαφορετική ψυχολογία, πιο αισιόδοξη. Βέβαια πολλά δύσκολα γεγονότα βρίσκονται ακόμη ενεργά, όπου και πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα μας.


ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πέρασε, άλλα όχι και τα γεγονότα που ενεργοποιήθηκαν στην ζωή σας. Αν και δεν ανήκετε στα 4 ζώδια που ήταν περισσότερο εκτεθειμένα στην δύσκολη χθεσινή έκλειψη, έχετε ακόμη πολλά να φροντίσετε στην καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα πράγματα είναι αρκετά απαιτητικά αυτή την περίοδο, με προσωπικές ανακατατάξεις, που κάποιες στιγμές σας φέρνουν στα όρια σας. Σήμερα ίσως ασχοληθείτε με κάποιες νομικές υποθέσεις, ή οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο, όπου θα πρέπει να εντοπίσετε τα λάθη και τις ελλείψεις σας. Αν και δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, οφείλετε να προλάβετε επαγγελματικές ανατροπές, που με αφέλεια, θα αφήσετε τυχόν να συμβούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας οι καταστάσεις γύρω σας είναι περισσότερο συμβατές με τις επιθυμίες σας, αλλά δεν παύει η περίοδος αυτή να σας δημιουργεί, παράπονα και εκνευρισμούς, από πρόσωπα που αγαπάτε και θέλετε να τα προστατέψετε.

ΛΕΩΝ

Είστε στην ομάδα των ζωδίων που τα γεγονότα γύρω σας είναι πολύ απαιτητικά και δυσκολονόητα. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, λίγο μετά από μία έκλειψη που σας δημιούργησε για άλλη μια φορά ανασφάλειες, νιώθετε ότι θέλετε χρόνο για να βρείτε και πάλι τα πατήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετό εκνευρισμό και παράπονα από τους άλλους, που μάλλον είχαν μαζευτεί μέσα σας, πάρα πολύ καιρό. Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε ότι, θα πρέπει να αφαιρέσετε πρόσωπα από την ζωή σας, που δεν έχουν ξεκάθαρο ρόλο και σας επιστρέφουν σε καταστάσεις, άχρηστες για την προσωπική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά τα άγχη σας αυτή την περίοδο, αλλά για σας που είχατε μεριμνήσει για το οικονομικό μέλλον σας, μάλλον τα πράγματα θα είναι περισσότερο χαλαρά σε αυτόν τον τομέα. Σήμερα ένα μήνυμα, ή μία εξόρμηση σε αγαπημένο προορισμό, θα σας δώσει αρκετή χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, είστε σε μία χρονική στιγμή, που οι σχέσεις σας παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Μην αφήσετε τις ζοφερές σκέψεις να διογκώσουν περισσότερο τα προβλήματα που υπάρχουν, αυτή την χρονική περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου και έχετε αρχίσει να ξεκλειδώνετε από μέσα σας κάποιες πιο ευχάριστες καταστάσεις και να βλέπετε τα πράγματα πιο φωτεινά. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους, σε γεγονότα που σας έχουν πιέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία περίοδος που τα γεγονότα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα για σας. Σήμερα θα έχετε μία τάση απομόνωσης και ίσως μέσα από την ενδοσκόπηση, ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα είχατε καταλάβει πιο πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μία περίοδο όπου η καθημερινότητα σας έχει γίνει αρκετά απαιτητική και δύσκολη. Πολλά πράγματα έχουν μία πορεία, που δεν μπορείτε εύκολα να διαγράψετε, έτσι πρέπει να δουλέψετε πάνω σε ότι είναι εφικτό για σας, ώστε να υποστεί θετικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, σήμερα θα έχετε μία τάση να κάνετε νέες σκέψεις σε επαγγελματικούς προορισμούς. Ίσως δεν είναι κάτι χειροπιαστό, αλλά νιώθετε ότι πρέπει να προσπαθήσετε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, που φυσικά δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα, αλλά μετά από ένα μήνα.