Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 30/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 30/11/2021

Ενημερώθηκε: 29/11/21 - 18:19

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, όπου η διαλλακτικότητα και η επιθυμία για συζητήσεις και επαφές με τους άλλους, δημιουργεί μία ασπίδα προσαρμογής και καλών σχέσεων. Μπορεί να μην λύνονται οι αντιπαραθέσεις άμεσα, όμως ευνοείται η προσπάθεια, με την συμπόρευση της ήρεμης σκέψης. Μία ακόμη θετική μέρα του Νοέμβρη, όπου όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσουμε, χωρίς να φτάνουμε στα άκρα.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή κρύβει κάποιους κινδύνους, που σίγουρα μπορείτε να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε πριν γίνουν ισχυροί. Προσοχή στο πορτοφόλι σας, στην συναισθηματική σας ζωή και σε ότι εμπιστεύεστε σε ακατάλληλα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν σήμερα κάποιες περίεργες αντιδράσεις, που αφορούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσουν να σας μειώσουν κάποια πρόσωπα, για να ανεβάσουν την δική τους αξία, κάτι, που φυσικά δεν θα καταφέρουν στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει κάτι καλό σε προσωπικό επίπεδο. Από την άλλη, πίσω από την καλή εικόνα των άλλων, κρύβονται κάποια θέματα, που οφείλετε να τα εντοπίσετε και να τα αντιμετωπίσετε. Μην ξεχνάτε ότι στις 4/12, θα υπάρξουν τριγμοί, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η τελευταία μέρα του Νοέμβρη, μιλά για οικογενειακές υποθέσεις, που πρέπει να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως μάλιστα να πρέπει να θυσιάσετε για λίγο τον χρόνο σας, μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Άλλη μία μέρα που θα πρέπει να ασχοληθείτε με το περιβάλλον σας, τις επαφές σας, λόγο εργασίας, ή λόγο συναισθηματικών σας επιδιώξεων. Θα πρέπει λοιπόν να αφήσετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που έρχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε οικονομικά θέματα, αλλά και θα μπορέσετε να βάλλετε σε σειρά κάποιες νομικές υποθέσεις. Θα προσέξετε μία ανατροπή τις επόμενες μέρες σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Σελήνη προχωρά στο δικό σας ζώδιο, όπου και σας κάνει πιο εύπλαστους με την προσωπική σας ζωή. Θα φροντίσετε το επόμενο διάστημα, να μην εκτεθείτε σε λόγια, που μάλλον δεν τα έχετε φιλτράρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να σχηματίζει καλή όψη με Αφροδίτη και Ποσειδώνα. Εσείς που έχετε γεννηθεί, 12, 13, 14 Νοεμβρίου, θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, οι εξελίξεις θα συνεχίζουν να έρχονται ραγδαία και θα υπάρξει μία πολύ μεγάλη εξέλιξη, [ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο], στην προσωπική σας ζωή. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου, στις 4/12, θα είναι ένα πολύ έντονο αστρολογικό γεγονός για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες, όσον αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει μία αρκετά μεγάλη χρονική πορεία καλών συναισθηματικών γεγονότων, που βέβαια, θα πρέπει να συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή, όπου θα υπάρξουν νέοι στόχοι και νέες αφετηρίες, πολύ σημαντικές για τα επόμενα χρόνια. Η Ολική Έκλειψη Ηλίου, σας παρακινεί να αλλάξετε και το φιλικό σας περιβάλλον, αν έχετε γεννηθεί, γύρω στις 1 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας, οι μέρες αυτές θέλουν την προσοχή τους, εφόσον είστε, για κάποιους λόγους, σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο. Έχετε μία πολύ καλή πορεία οι γεννημένοι στις 11 Μαρτίου, αλλά εσείς που έχετε γεννηθεί στις 3 Μαρτίου, πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί με την εργασία σας.